Galaxy S4 Mini kommer enligt uppgift att anlända strax efter att dess större bror

för att öka vädjan till dess flaggskepp Galaxy S III, släppte Samsung den estetiskt liknande, nedskalade versionen S III Mini i slutet av förra året. De som tittar närmare på en enhetsteknisk specifikationer kommer att ha märkt att likheterna i själva verket mellan Galaxy S III och det billigare, mindre erbjudande slut vid designen och namnet, men det har inte hindrat mini från att ge starka starka försäljning sedan. Aldrig en att baulk med en beprövad framgång, Samsung ser ut att erbjuda en liknande produkt i uppföljning av den kommande Galaxy S4, med rapporter idag som tyder på att Galaxy S4 Mini kommer att anlända nästan omedelbart efter dess flaggskepps motsvarighet.

Även om älskare av stora smartphones tenderar att använda Android, älskar inte alla användare av Android stora smartphones. Således skulle inte bara Galaxy S4 Mini vädja till dem utan den typ av engångskontanter som krävs för att dyka in med den ganska dyra quad / octa-core-smarttelefonen, utan det kommer också att tillåta dem som letar efter något med en skärm som är betydligt mindre än 4.99 -Inches som erbjuds av Galaxy S4 för att fortfarande njuta av utseendet.

Som var fallet med Galaxy S III Mini före den ser Galaxy S4 Mini ut att vara lite taktisk varumärke snarare än en äkta, inifrån och ut replikering av huvudevenemanget. S4 är packad till gälarna med avancerade specifikationer, men med många vardagliga användare helt enkelt inte i behov av en nästan 5-tums skärm och octa-core Exynos 5, skulle Galaxy S4 Mini betyda att dessa typer av konsumenter fortfarande är ombord på Företagets sås tåg.

Galaxy S4 Mini, medan mycket mindre än “maxi”, kommer inte att vara löjligt liten själv, om rykten ska tro. Påstås kommer det att packa i en betydande (men ändå något mer hanterbar) 4,3-tums skärm, såväl som en dubbelkärnig processor klockad på 1,6 GHz, vilket skulle vara ganska anständigt om det kommer till verk. Dess 8-megapixel bakre snapper, allierad till en 2-megapixel framåtvänd kamera, kunde använda delar som redan finns i Samsungs leveranskedja från Galaxy S III, och med en microSD-plats och avtagbart batteri kastas också i blandningen, galaxen från Galaxy S4 Mini kommer sannolikt att vara ett mycket populärt val.

(via elektronista)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.