Nytt Apple -jobb kommer att “ge Tesla en körning för sina pengar”, enligt Worker

Tänk på att mystisk Dodge Caravan utrustad med flera kameror som kryssar på gatorna eller norra Kalifornien förra veckan? Sanningen att den verkligen hyrdes ut till Apple hanterades för att inte bara vända några huvuden, men fick också några tungor som vaggade om möjligheten att Tim Cooks verksamhet arbetar med en nästa generations bil för att förlänga sitt nuvarande produktutbud.

För att lägga till dessutom bränsle till den snabbt brinnande ugnen har en Apple -arbetare levererat detaljer till Service Insider som förklarar att hans verksamhet arbetar internt på ett jobb som potentiellt kan “ge Tesla en körning för sina pengar”.

Liksom många andra butiker lyssnade det på de yrkesverksamma och spekulerade att den mystiska Dodge Caravan såg oerhört lik en självkörande testbil som hade identifierats i New York i september 2014. Detta ledde till extremisthypotesen att Apple Kan vara i samarbete med ett företag som är lagligt licensierat för att testa bilar av denna art på allmänna vägar, även om en mycket mer trolig förklaring är att bilen användes som en del av ett kartläggningsprojekt. Detta kanske emellertid inte är situationen med mycket mer info som rör ljus tack vare ett helt ur det blå e -postmeddelandet från ovannämnda, liksom för närvarande namngiven, Apple -anställd:

Apples senaste jobb är lika intressant att gå vidare, jag tror att det kommer att modifiera landskapet och ge Tesla en körning för sina pengar.

Det finns för närvarande ingen rekommendation om att Apple planerar att gå head-to-head med Tesla genom att göra ett premium, fullständigt elfordon, och det finns inte heller någon typ av äkta bevis som tyder på att det experimenterar med självkörande bilar. Den mycket mer troliga förklaringen är att detta intressanta nya jobb på något sätt är förknippat med förbättringen av CarPlay, vilket potentiellt breddar in bilsystemet som är baserat på iOS för att inkludera avancerade funktioner som liknar vad Tesla för närvarande använder med sin intelligenta instrumentpaneluppsättning. De som är lyckliga för att äga en Tesla kan använda den medföljande iPhone -appen för att interagera med bilen för att stänga av uppvärmningen eller låsa / låsa upp bilen.

Historien har lärt oss att allt är möjligt med Apple såväl som blivande projekt, liksom om någon individ har interiörresurser för att gå in på ett ambitiöst bilrelaterat projekt, det är Apple. Fortfarande, förutsatt att sanningen att Apple -arbetaren inte lyckades verkligen gå in på någon typ av exponeringsdetaljer, finns det blivande att jobbet inte kan ha något på något sätt att göra med fordon.

(Källa: BusinessItsider)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.