Ladda ner Asus Zenfone AR Stock Wallpapers

Asus hade lanserat den senaste smarttelefonen i Asus ZenFone -uppställningen förra året och den här enheten utsågs till Asus Zenfone AR. När det gäller namnet på smarttelefonen står AR i ZenFone AR för förstärkta verklighetsfunktioner som har inkluderats i enheten. Asus Zenfone AR kommer med en Quad HD-skärm tillsammans med en 5,7-tums skärm som har en upplösning på 1440 x 2560 pixlar.

Tillsammans med visningsspecifikationerna drivs enheten av en flaggskepp Qualcomm Snapdragon -processor som är Snapdragon 821. Även enheten innehåller 8 GB RAM och 128 GB intern lagring också på insidan. På kameran har enheten en 23-megapixel bakre kamera tillsammans med en 8-megapixel framkamera. Enheten kom med Android 7.0 Nougat vid lanseringen och uppgraderingen till Android Oreo är planerad att hända snart. Asus Zenfone AR har också ett 3300 mAh icke-borttagbart batteri.

Ladda ner Asus ZenFone AR Stock Wallpapers

ASUS lanserade den senaste smarttelefonen i företagets flaggskeppsuppställning av ZenFone Series -smartphones förra året och den senaste enheten heter Asus Zenfone AR. När det gäller Asus Zenfone AR kommer enheten med augmented reality -funktioner och är tillgänglig för försäljning i större länder inklusive Indien.

När det gäller lanseringen av Asus Zenfone AR finns det lager tapeter som är bundna inuti Zenfone AR, designad av ASUS och exklusivt tillgängligt på Asus Zenfone AR. Dessa lager tapeter är endast tillgängliga på ZenFone AR men vi har nu fått dessa bakgrundsbilder och vi kommer att dela dem med dig nedan

När det gäller designen och kvaliteten på stockbakgrunderna på Asus Zenfone AR, kommer alla de 18 tapeter som har bundits av Asus på denna smartphone med quad HD -upplösning och pixelupplösningen för var och en av dessa tapeter kommer ner till 1685 x 2996 pixlar.

När vi pratar om att ladda ner dessa bakgrundsbilder har vi buntat bakgrundsbilderna från Asus ZenFone AR i en zip -mapp och länkarna för att ladda ner dessa zip -filer har bifogats nedan i avsnittet Nedladdningslänkar. När du laddar ner zip, extraherar bara zip -filen och alla bakgrundsbilder från enheten kommer att finnas på din smartphone i originalkvalitet.

Ladda ner länkar

Asus-Zenfone-ar-Stock-Wallpapers.zip | Spegel

Ladda ner också:

iPad 2018 lager tapeter

Asus ZenFone 5 Lite Stock Bakgrundsbilder

Huawei Mate 10 Pro Stock Wallpapers