Anker tillkännager Ankermake M5, dess första 3D -skrivare som kostar $ 499 just nu

är världen för 3D -utskrift en komplicerad, men om du håller på att få en av dina egna nu kan det vara dags att ändra det . Anker har meddelat sin första 3D -skrivare och den är tillgänglig nu för bara $ 499.

Den nya Ankermake M5 är tillgänglig via Kickstarter och att $ 499 begär priset är det tidiga fågelpriset. Anker säger att vi kan förvänta oss att saken kommer att sälja för cirka $ 750 när det går till detaljhandeln, även om prissättningen ännu inte har slutförts.

Medan Ankermake M5 har olika coola funktioner inklusive en webbkamera som kan fånga det du skriver ut för fjärrvisning, verkar den viktigaste försäljningsstället vara att Anker förväntar sig att den här maskinen kommer att skriva ut fem gånger snabbare än tävlingen. Det är 250 mm/sek enligt företaget.

Som Verge noterar är det snabbt.

250mm/sek är verkligen fem gånger snabbare än min Ender 3 Pro: s standardhastighet, och mer än fem gånger snabbare än den ledande PRUSA MK3S+: s kvalitetsinställning, och jag tror inte att jag kan överdriva hur stort det kan vara för hobbyen om det är sant. 3D -utskrift kan vara en oerhört långsam process, men Anker föreslår att den kan skära det från en dag till en timme av timmar, eller från några timmar till mindre än en timme, med en skrivare som låter dig bygga delar i samma storlek (maximalt 235 x 235 x 250 mm) som de mest populära alternativen på marknaden.

Det är fortfarande tidiga dagar för Ankermake M5 och vi har inte sett någon som faktiskt använder en av dessa saker. Det kommer att vara det verkliga testet här, men alla ögon är redan på Anker för att se om det kan få den här saken att fungera. Kom bara ihåg att Kickstarter fortfarande är crowdfunding och det finns en chans att denna 3D -skrivare kanske aldrig skickas, än mindre uppfylla förväntningarna när det gör det.

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner Windows 11 Pro ISO -fil utan produktnyckel från Microsoft

Force Download Windows 11 Gratis uppgradering just nu, här är hur [Tutorial]

Hur man installerar Windows 11 på en Mac med Boot Camp idag

Ladda ner Windows 11 -installationsassistent för din dator

Hur man uppgraderar till Windows 11 från Windows 10 gratis

Hur man skapar startbara Windows 11 USB -flashenhet [Guide]

Nedladdning: iOS 15.4 Slutliga IPSW -länkar, OTA -profilfil tillsammans med iPados 15.4 Final släppt

Jailbreak iOS 15.4 på iPhone och iPad -statusuppdatering

Hur man installerar MacOS 12 Monterey Hackintosh på PC [Guide]

Bästa iPhone 13, 13 Pro härdade glasskärmsskydd tillgängliga idag [lista]

Bästa iPhone 13, Pro Max 20W USB-C-laddare [Lista]

Topp iPhone 13 Pro Max Screen Protectors tillgängliga att köpa [lista]

Bästa iPhone 13 / Pro -fall för skydd tillgängligt just nu

Hur man fixar Bad iOS 15 Batterilivslängd [Guide]

Apple Watch ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.