Anker-diskonteringsräntor Flare 2 samt Flare 2 små Bluetooth-högtalare, med början på bara $ 29,99

Amazon har för närvarande två av Ankers högt rankade Soundcore Bluetooth-baserade högtalare till försäljning. Av vad som sannolikt kommer att vara en begränsad tidsperiod är det möjligt att plocka upp en Soundcore -design för så lite som $ 29.99. Båda erbjudandena erbjuder inbyggd Bluetooth för pålitlig trådlös ljuduppspelning.

Låt oss börja med den enorma syskon av förpackningen; Anker Soundcore Flare 2 Bluetooth -högtalare. Denna hårdvara går vanligtvis för cirka 80 dollar -märket kan dock vara din för bara $ 63,99 med den här affären. Det ger en intensiv 360-graders ljudupplevelse tack vare dubbla chaufförer såväl som passiva radiatorer utöver Bassup-innovationen som utvecklats för att pumpa ut 20W ljud. Den stilen garanterar att Flare 2 kan pumpa ut det enastående bruset i alla riktningar. Det innehåller också en dubbel ganska lätt regnbåge, som i huvudsak är en halo av lysdioder längst ner på högtalaren som reagerar på flödet såväl som rytmen i spelmusiken.

Det ger ett supersäkert IPX7-betyg, vilket innebär att denna Flare 2-tillhandahållande är “partisäker.” Använd det i huset eller vid poolen samt få det bäst nu från länken nedan med hjälp av den erbjudna diskonteringsräntekoden.

Köp: Anker Soundcore Flare 2 Bluetooth -högtalare från Amazon: 63,99 $ med kod SUPBOW20 | Originalpris: $ 80

Om det är lite rikt för dig, eller bara överdöd för dina behov, ger den mindre Soundcore Flare Small dig all kraft i flare -sorten men i ett mycket mer kompakt såväl som prisvärt skal. Det ger exakt samma 360-graders brus tack vare back-to-back 5W (10W total) neodymdrivare, vilket ger brus i alla riktningar. Det innehåller exakt samma IPX7-klassificering såväl som ett integrerat litiumjonbatteri som borde få dig så mycket som 12 timmars bad-dunkande ljud. Och för att göra saker ännu bättre kan du koppla samman två av dessa skönheter för att ge en förbättrad ljudupplevelse.

Köp: Anker Soundcore Flare Small Bluetooth -högtalare från Amazon: $ 29.99 | Originalpris: $ 50

Plocka upp blossen som är liten från den direkta länken ovan, se till att agera med hast innan kostnaden stiger så bra som du hamnar med att behandla med att behöva betala full kostnad för nöjet.

Du kanske också vill inspektera:

Kontrollera för Windows Alternativ: Exakt hur man använder Ra1NUSB för iOS 13.3 Jailbreak

Nedladdning: iOS 13.3 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering samt iPados 13.3 för kompatibla enheter

Nedladdning: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA -profil, IPSW -länkar släppta för iPhone samt iPad

Nedgradera iOS 13.3 till iOS 13.2.3 För checkra1n jailbreak, så här

Jailbreak iOS 13.3 Med checkra1n, här är exakt hur [guide]

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 På iPhone 11, 11 Pro Max, XS, mycket mer med ny TFP0 -exploit kommer snart att vara möjlig att vara möjlig

iOS 13/ 13.2.2 JAILBREAK Tweaks Kompatibilitetslista för checkra1n

Apple View ECG App Hack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.