NCSettings för iPhone ger en mängd ofta utnyttjade inställningar till iOS 5 Notification Center

När det gäller mobilappar, är de människor som förstår normalt överens om att det är att hålla det lättare att hålla det lättare att gå. I själva verket är en vanligt utnyttjad stildesign för designers den grundläggande dumma (KISS) tekniken som uppmuntrar designers såväl som designers att göra sina skapelser så grundläggande som möjligt. Mobila prylar fungerar på ett annat sätt än sina stationära eller anteckningsbok motsvarigheter eftersom de inte har så mycket skärm äkta egendom att dra nytta av såväl som kravet på att fungera helt med ett pekskärmgränssnitt.

När det gäller både den officiella App Store såväl som Cydia-utveckling för iOS-enheter, är designers vanligtvis skyldiga till övertänkande saker och tror att ju mycket mer de klämmer in i en mjukvaruapplikation Det mycket bättre värde som det kommer att leverera för Potentiella kunder. Under typiska omständigheter; Den teorin kan verifiera sant, men i världen av mobil innovation är det motsatta normalt fallet. Enkelhet och sofistikering med ett grundläggande såväl som intuitivt individuellt gränssnitt är det som har en tendens att göra en mycket mer framträdande mobilapp.

Med det i åtanke har designern av en ny modifiering som förstås som NCSettings hanterat för att producera en extremt praktisk blandning av enkelhet och elegans. NCSettings är en modifiering för Jailbroken iOS -prylar som kör iOS 5 eller högre som gör det möjligt för individer att placera ett antal ofta använda systeminställningar direkt i Notification Center för snabbåtkomst. Det levererar framgångsrikt exakt samma prestanda som de populära SBSettingarna ändrar för att fylla anmälningscenter, men NCSettings har sin egen minimalistiska strategi.

När de installeras levererar NCSettings inte någon typ av extra springbrädaikoner. Den producerar ändå en hängiven preferenspanel med den ursprungliga inställningsappen som gör det möjligt för individer att växla vilka inställningar de vill använda inom Notification Center. I skrivande stund innehöll Modify stöd för nio olika systeminställningar inklusive växling Wi-Fi på eller av, Bluetooth på eller av, låste enhetens rotation samt att kunna repsande enheten. När Notification Center åberopas, manifesterar NCSettings sig med ett extremt grundläggande såväl som infödda gränssnitt som gör det möjligt för individer att bara knacka på den nödvändiga ikonen för att växla inställningarna mellan ON eller OFF -tillståndet. Beroende på vilken inställning som används visas en stor bit animation på tweaks användargränssnitt för att verifiera åtgärden har tagits fram.

NCSettings Notification Center Bar har område för fem privata ikoner som indikerar att om alla nio utlöses med preferenspanelen kommer individen att kräva att bläddra antingen till vänster eller idealisk för att se de extra alternativen. NCSettings erbjuds på ModMyi -förvaret som en gratis nedladdning av avgift för prylar som kör iOS 5 eller högre.

Naturligtvis kommer du att kräva att jailbreak din gadget för att ställa in denna tweak. För jailbreaking den aktuella iOS 5.1 (bundet), följ anvisningarna som publiceras här till Jailbreak med REDSN0W, eller just här för SN0WBREEZE. För jailbreaking iPhone 4s såväl som iPad 2 kan du bara följa vår steg -för -steg -tutorial som publiceras här till Jailbreak iOS 5.0.1 med Absinthe på Windows eller Mac. De av er med en iPhone 4, 3GS, iPad 1, såväl som iPod -detaljer kan använda REDSN0W eller SN0WBREEZE för att Untether Jailbreak på iOS 5.0.1.

Se till att inspektera vårt iPhone Apps Gallery samt iPad Apps Gallery för att kolla in mycket fler appar för din iPhone, iPad samt iPod Touch.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.