Ljudavtal: SBode Noise -avbrytande hörlurar för bara $ 9,99, har 8 timmars batteritid

Få ett par högkvalitativa SBode -hörlurar för ett smuts prisvärt pris på bara $ 9,99 istället för $ 23,99 under en extremt begränsad tidsperiod.

Alla gillar att prata om AirPods när Bluetooth -hörlurar är föremål för diskussion, men den enkla sanningen är att inte alla kan, eller vill, spendera 159 dollar på något som trattar ljud i öronen. Om allt de lyssnar på är podcast, föreslår vi att något kostsamt är lite slöseri också. I så fall är ett trevligt par billiga, bra klingande hörlurar vägen att gå så bra som vi tror att vi bara förstår de som föreslår. Folket på SBode erbjuder redan utmärkt värde med sina trådlösa hörlurar på 23,99 dollar, men bäst nu kan du få dem utan att spendera så mycket. Hur låter $ 9,99?

För dina tio dollar får du Bluetooth 4.1 CSR-kompatibilitet samt vattenresistens tack vare en IPX7-klassificering, vilket gör dessa hörlurar till ett utmärkt val för alla som behöver kunna springa medan det regnar eller helt enkelt svänger en hel del när träna. Vi föreslår att om du inte svettas så kanske du inte gör det ordentligt, men det är en diskussion till en dag till!

Med upp till åtta timmars musikuppspelning från en full avgift samt en snabb avgift som kommer att se dem gå från tom till fulla på bara 1,5 timmar, är det ett utmärkt val vid prispunkten och kan till och med vara ett bra val med en högre. Det finns en mikrofon som kastas in för när du kräver att ringa samtal eller problem Siri/Google Assistant -kommandon också. Men agera nu, detta pris på $ 9,99 kommer inte att vara för evigt.

Köp: SBODE Wireless Earuds Microphone, Richer Bass Hi-kvalitetsljud in-ear hörlurar w/mic från Amazon: $ 9,99 med kod nliitxiw | Originalpris 23,99 dollar

Du kanske också vill kolla in:

Bästa iPhone XR -fall? här är våra bästa val [lista]

Ultra-tunn Slim iPhone XR-fall: Här är de bästa [exklusiva rabattkoden inuti]

iPhone XR -skärmskydd med härdat glas: just här är de bästa

iPhone XR / XS Power Bank: Bästa 18W USB PD -modeller [lista]

Jailbreak iOS 11.4.1 Uppdatering: Ian Beer släpper ut sina exploater

Jailbreak iOS 12.0.1 Uppdatering: Apple slutar signera iOS 11.4.1, här är vad det betyder

Hur man nedgraderar iOS 12.0.1 till iOS 12.0 / 11.4.1

Nedladdning: iOS 12.0.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone samt iPad släppt

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 på iPhone samt iPad [statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple, samt webben.