iTunes 11.2 Nedladdning för Windows samt OS X släppt med förbättrad podcast -surfning såväl som mycket mer

Tillsammans med utgivningen av OS X Mavericks 10.9.3 har Apple också uppdaterat iTunes -appen till version 11.2. Nedladdningen erbjuds endast de som kör 64-bitars Windows samt Mac OS X, så om du gungar endera plattformen, inspektera de väsentliga detaljerna nedan.

Apples iTunes är fokuspunkten för iOS-upplevelsen, liksom att ha fått en serie stora översyner, har just fått en liten bult för MAC-individer såväl som de som kör fönster på 64-bitars arkitekturen.

Så, vad ingår i den här specifika uppdateringen? Tja, mycket första såväl som främst, de på Windows 64-bitar kommer att kunna glädja sig över förbättrad podcast-surfning, så om du söker efter några nya flöden att prenumerera på, vad som borde känna en touch slicker och enklare enklare att navigera.

Dessutom kommer du att kunna hoppa till avsnitt som du inte har lyssnat på genom den nyligen implementerade fliken, inspektera nya nedladdningar via flyktfliken, såväl som lagrar dina föredragna avsnitt på din dator.

En befintlig fråga, som utlöste iTunes för att frysa upp när du uppdaterar geni, har på samma sätt uppenbarligen lösts, liksom även om du inte är en podcast-individ eller har upplevt någon typ av problem i att använda iTunes, är det extremt föreslaget att du Hämta version 11.2.

Den totala förändringen av iTunes 11.2 är som följer:

Den här uppdateringen inkluderar att följa förbättringar:
-Emptad podcast -bläddring
-Det upptäcker avsnitt som du inte har lyssnat på på den nya ospelade fliken
-Browse -avsnitt som erbjuds att ladda ner eller strömma på fliken Feed
-Sav dina föredragna avsnitt för att hålla dem på din dator
-Episoder kan nu raderas omedelbart efter att du har spelat dem
-Detta uppdatering också löser ett problem där iTunes kan bli svarande när du uppdaterar lysande och förbättrar allmän prestanda och stabilitet. Podcasts för iOS 2.1 eller senare föreslås vid synkronisering av podcast -avsnitt.

Huruvida Apple planerar att göra någon typ av stora modifieringar med iTunes under 2014 förblir att se. Läckor har ännu inte föreslagit att den berömda mediaspelaren kommer att se alla typer av anmärkningsvärda förändringar, liksom tillhandahöll exakt hur mycket tid och ansträngning förmodligen går till omarbetning av gränssnittet mellan OS X 10.10, verkar det mindre än troligt att iTunes kommer att vilja behandlas på alla typer av tweaks.

Ändå kommer vi att hålla ett öga på alla typer av nyheter som är förknippade med förbättringar i iTunes, samt förutsatt att det förväntade erbjudandet mellan Apple och Beats Electronics – som på samma sätt kommer att se ljudföretagets streamingmusikstjänst under Apple Paraply – Du känner att iTunes är i linje för vissa ändringar inom en snar framtid.

Vi kommer att se till att du ska förstå om såväl som när iTunes har en stor uppdatering, liksom under tiden, se till att få version 11.2 om du är på Windows X64 eller Mac OS X.

Åh, liksom om du inträffar för att ställa in den nya utgåvan, se till att lämna dina tankar såväl som preliminära åsikter nedan.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.