Evasi0n Jailbreak för iOS 6.1.1 (10B145) kommer snart att vara ute

När ett nytt jailbreak släpps, är Apple vanligtvis ganska snabbt av märket för att släppa en ny uppdatering för att ansluta de exploater som gjorde nämnda jailbreak möjligt i det möjligt i det första plats. Men den här gången ser det ut som om 23MB -uppdateringen för iPhone 4S gör lite mer än den avser, när man reparerar några kvarvarande mobilproblem.

Så, iPhone 4S -individer som lider av de tidigare nämnda cellproblemen kan andas av lättnad, eftersom det potentiellt irriterande beslutet om att fortsätta att njuta av ett jailbreak eller tillämpa en fix behövs inte – du kan ha det bästa av båda världarna. EVASI0N -verktyget för Jailbreak iOS 6.1 kommer att uppdateras inom en mycket nära framtid för att stödja dem på den nyare 6.1.1 firmware, så att du antingen kan vänta på uppdateringen för att visas innan du uppdaterar, eller helt enkelt uthållig utan jailbreak för en mycket liten mängd av tid. Enligt en tweet av EVAD3RS -medlem Planetbeing:

@PlanetBeing

Apple släppte 6.1.1 för 4S endast idag. JB fungerar fortfarande bra. Vi kommer att släppa en uppdaterad EVASI0N som känner igen den som stöds.

Det är verkligen oväntat att se Apple släppa en uppdatering av firmware-uppdatering efter Jailbreak utan att ansluta exploaterna, men det finns verkligen inget utrymme för självständighet. Det kan bara vara att eftersom buggarna stryks ut i iOS 6.1.1 endast gäller för dem på iPhone 4S, skulle det vara bättre att förbereda en universell uppdatering som 6.1.2 eller 6.2 för att avsluta jailbreak, och det kan vara Bit tvivel Apple betyder att distribuera en sådan frisläppande förr snarare än senare.

Ändå verkar det vara något tillfredsställande av Apple att låta iPhone 4S -individer glädja sig över en smidigare cellulär upplevelse för deras iOS 6 Untethered Jailbreak, och jag är säker på att många av er som har mogna smarttelefoner på lämpligt sätt.

Förra veckans iOS 6.1.1 Beta 1 -frö för alla iOS -prylar lappade inte heller Evasi0n -exploatering. Vi publicerade också en omfattande tutorial om hur man jailbreak iOS 6.1.1 Beta 1 Untethered på äldre A4 -drivna prylar med REDSN0W + EVASI0N COMBO.

Som var fallet med den första EVASI0N -jailbreak, föreslås det starkt att du kör en ny installation av iOS 6.1.1 innan du fortsätter med jailbreak. Även om det uppdaterade EVASI0N -verktyget inte har släppts ännu, är det bäst att göra dig beredd att undvika eventuella hicka när det gör det. Ladda ner iOS 6.1.1 här, så kommer vi säkert att meddela dig så snart uppdateringen har släppts av EVAD3RS -teamet.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.