Apple Executive Eddy Cue visar upp Apple Pay genom att gå på en köpande spree [Video]

Holiday Köpsäsongen närmar sig såväl som Cupertino -jätten visar oss precis exakt hur värdefull Apple Pay kan vara, som Eddy Cue – Apples SVP för webbprogramvaruapplikation såväl som tjänster – visar upp tjänsten i aktion när han går på en köpstur som följer av vissa kameror, naturligtvis.

Apple Pay har haft sina problem efter lanseringen, inklusive evenemang där klienter debiterades dubbelt så mycket som var skyldiga. Men även om det förblev begränsat till bara en handfull användare, var det ändå ett allvarligt problem förutsatt att transaktionernas känsliga karaktär.

Apple har varit hektiskt samarbete med återförsäljare i hela USA och med preps för semesterköpssäsong i full gång, Eddy Cue – som ses på en regional Los Angeles News Channel – nöjd med en nyhetsreporter och gick till att köpa i Santa Monica Att använda ingenting dock Apple Pay och stödja appar.

Cue förbeställde en måltid för två från Panera med restaurangkedjans egen app. De två gick sedan in i butiken för att plocka upp sin beredda ordning, eftersom Cue valde upp måltiden med en enkel kran av sin iPhone 6 med Apple Pay.

Bloomingdale var en av de allra första varuhusskedjorna som accepterade Apple Pay vid lanseringen, liksom det var där paret gick nästa. På Cue’s checklista; ett par solglasögon. Intressant nog behövdes en extra signatur för att göra detta köp, vilket är en formalitet för köp över ett specifikt belopp, där det extra steget är ett förebyggande åtgärd för bedrägerier.

Nästa upp – Disney -butiken där två dockor från filmen Frozen valdes upp när reportern fick ett huvud på semestershopping. Inga underskrifter behövs för detta köp.

Dagens sista stopp var Apple -butiken där Cue talade om Apple Pay på internetförmågan för prylar som har Touch ID men ingen NFC. I grund och botten talar han om iPad Mini 3 såväl som iPad Air 2 som inte kan användas med Apple Pay för att göra köp i butiken, men transaktioner i appen kan genomföras med utnyttjandet av denna tjänst.

Apple Pay rullade ut med iOS 8.1 samt bevittnat över en miljon prenumerationer på dagen för lanseringen, liksom redan har dammat av tävlingen från kontaktlösa återbetalningssystem från Google och mer. Med köpsäsongen precis runt hörnet kommer det att vara fascinerande att se Apple betala i aktion.

(Källa: KTLA)

Du kanske också vill inspektera:

Hur man ställer in samt använder Apple Pay på din iPhone såväl som iPad

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.