Alla Steve Jobs -intervjuer på D -konferensen nu tillgängliga på iTunes – Ladda ner nu!

Förutom att vara en av de största innovatörerna genom tiderna var de sena, fantastiska Steve Jobs också en otrolig karaktär. Oavsett om det var ett huvudtal, i en intervju, eller att adressera studenter på Stanford, var Jobs intressant att lyssna på, och hans entusiasm och speciella oratoriska egendomar saknas hårt av tekniska fans över hela världen.

AllthingsD hade massor av intervjuer med Jobs under åren och har just släppt ljudklipp från flera samtal med dåvarande Apple-VD mellan 2003 och 2010. Det finns också en kort intervju med en av Jobs Arch Rivals-Bill Gates-såväl som En “bästa av” sammanställningsvideo som skummar genom några av hans största stunder.

Med två olika filmer som för närvarande är i produktion som på deras separata sätt kommer att beskriva Life and Times of Steve Jobs, behöver jag egentligen inte låta mycket om hur betydande hans idéer och produkter finns i dagens samhälle. Han hade massor av brister, som alla gör, men hans uppfinningsrikedom och motivation drog Apple från randen för att vara ett av de mest monetära framgångsrika företagen i dag.

Oavsett om du använder en MacBook, iPhone, iPad eller helt enkelt en gammal iPod, kommer många av oss att ha interagerat med en produkt som visar att många populära av bitna äpplen, och även om han inte skapade dem på egen hand, han Behöver ta den största delen av kreditpoängen som medgrundare och chef honcho genom Cupertino-företagets många framgångsrika år.

Ljudklippen är normala jobb-med massor av sarkasm, skratt och tankeväckande kommentarer hela tiden. Om du är ett fan rekommenderar jag starkt att du laddar ner sammanställningen från den här länken.

Historien om hur Apple hänför sig till att vara och hur jobb – sköt från sitt eget företag bara för att återvända till räddningen som någon form av superhjälte – kommer definitivt att göra för fantastisk film. Även om det kommer att finnas en film med Ashton Kutcher, tror jag fast att alla ögon kommer att vara på det alternativa erbjudandet, som kommer att skrivas av Aaron Sorkin – samma person bakom det sociala nätverket, som berättade historien om hur Facebook skapades.

Hur som helst, låt oss bara hoppas att filmerna erbjuder en rättvis, korrekt representation av jobb och är naturligtvis underhållande.

Du kanske också vill kolla in:

Apple VD Tim Cooks intervju på D10 [Videos]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.