Kommer tillbaka till vårt gamla kommentarsystem!

På fredag ​​avslöjade jag att vi skulle uppgradera vårt kommentarsystem. Det utvärderades under helgen, liksom så småningom har jag valt att gå tillbaka till WordPress-systemet. Här är anledningarna till:

1. Våra gamla kommentarer har aldrig övergått över.

Intensedebate-systemet säger att jag bara kan klicka på en enda knapp och det kommer att importera våra gamla meddelanden till det nya systemet. Jag gjorde den här fredagen såväl som sidan som aldrig flyttats från 0%. Jag försökte än en gång lördagskväll, med 0% importen fortfarande där i morse (måndag). Våra gamla meddelanden importerade aldrig aldrig. Jag förstår inte om det var eftersom vår databas med kommentarer var så stor (jag ifrågasätter det) eller vad. Jag gick för att komma i kontakt med sitt stöd, men upptäckte dem för helgen. Det är ingen stor affär, men jag ifrågasätter om importören var en handbok sak och ingen var där för att göra det? Om så är fallet borde de troligtvis förses på importörssidan.

2. Det misslyckades inte graciöst.

Jag hade många e-postmeddelanden såväl som kommentarer som anger att kommentarerna inte visade när människor använde skriptblockerare eller specifika Android-enheter. Intensedebate-webbplatsen förklarar att deras system kommer att visa kommentarer även om någon använder en skriptblockerare. Jag testade inte personligen det, såväl som uppriktigt sagt behöver jag inte. Även om dessa människor misstänker eller har speciella setups, kan jag bara inte bortse från klagomål att vårt material inte ens visar.

3. Jag kunde inte bredda alla svar som standard, eller kanske jag är en idiot.

Jag såg inte ett val någonstans att skärma alla kommentarer trådar som standard. Kanske har jag bara förbisett det. Kanske finns det lite CSS-teknik för det. Vi måste ha våra kommentarer expanderade. Ofta finns det mycket mer användbart information i kommentarerna än den korta artikeln själv. Med svar som nested skulle du behöva gå med såväl som klicka varje enstaka tråd bara för att se om det fanns något användbart. Det här är en sådan uppenbar funktion som jag övertygade om att jag bara gick dumt en stund och inte kollade på knappen som gjorde det möjligt för det, säkert inte utelämna det.

Av dessa 3 skäl eliminerade jag det. Precis som de uppgav det skulle det, det kom ut utan problem.