Alla iPhone 5 -rykten som sattes ihop i en video

undrade någonsin hur nästa iPhone kommer att se ut? Även om vi inte kommer att lära oss det från Apple i minst några få veckor, har trollkarlarna på en fransk webbplats satt ihop en video med de mest populära rykten där ute, liksom de redan glömda önskemålen.

Den två minuters videon går mycket för att beskriva vilka funktioner som har ryktats tidigare, liksom hur troligt de är att faktiskt se dagens ljus. Till exempel tror författarna till den här videon att det är 70% troligt att iPhone 5 kommer att ha en ny design, medan den bedömer chansen att iPhone 4 fortfarande kommer att säljas som en lägre modell till så mycket som 80%.

Videon går så långt som att visa upp hur nästa iPhone kan se ut, baserat på de återgivningar som gjordes tillgängliga tidigare i dag, liksom tidigare rapporter som pekade på en större skärm och en tunnare formfaktor. Faktum är att denna video betygsätter chansen att det händer till så mycket som 95%. Mycket mer intressant är videon också spekulerar om eventuellt borttagning av hemknappen längst ner på skärmen, som har varit där med tanke på att den ursprungliga iPhone, till 20%.

Det finns flera andra tydliga påståenden, till exempel förekomsten av en vit version, som introducerades med frisläppandet av iPhone 3Gs 2009 och senare togs det till nya höjder med frisläppandet av den vita iPhone 4, tillsammans med en standard svart version; och introduktionen av en bättre kamera, som ses som nästan säker i detta skede, med tanke på månaderna med spekulation, tillsammans med 1080p videoinspelning, i linje med vad som redan finns på nyare Android -smartphones.

Som med alla rykten eller sammanställningar av dem måste den här videon tas med ett saltkorn och får inte på något sätt indikera vad vi faktiskt kommer att se från Apple på några veckor. Ändå har många av de spekulationer som visas här uttryckts av flera påstådda källor under de senaste månaderna, och som ett resultat är det troligt att en del av det är sant. När den år gamla iPhone 4-hårdvaran åldras blir den alltmer brådskande att få upp den i nivå med sina Android-konkurrenter, vilket gör ett tillkännagivande i september mycket troligt, som det påpekades på den här videon.

(källa ingen annanstans) (via 9to5Mac)

Du kan följa oss på Twitter eller gå med i vår Facebook -fan för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google och Apple.