5 betalade ikonpaket till försäljning i Google Play Store

Under de senaste månaderna har vi tagit dig några av godbitarna från dessa försäljningar i Google Play Store. Det finns fortfarande massor av det som inte är medvetet, så i situationen vet du inte, Google Play Store har försäljningen regelbundet. Det finns så många olika typer av appar, spel, ikonpaket, onlinebakgrundsbilder etc. som blir diskonterade eller till och med slutade vara helt gratis. Detta inträffar naturligtvis bara för en begränsad tid i många fall. Därför gör du tillbaka till våra äldre artiklar gör du inte någon typ av bra. Det skulle vara bästa att bara följa oss på alla typer av våra sociala nätverkskanaler om du vill hålla dig uppdaterad. När det gäller punkten nu, som varannan gång, finns det massor av appar till försäljning i Play Store. Vi har tagit med dig 5 betalda ikonpaket till försäljning från detta stora val av rabatterade såväl som gratis appar. Alla dessa är gratis idealiska nu, men du måste skynda dig innan de inte är det.

1. BITS – ICON PACK OREO

[GooglePlay URL = ””/]
Detta ikonpaket erbjuds normalt för $ 0,99 i Play Store men det är naturligtvis nu, naturligtvis, varför det finns på den här listan. Detta måste vara min föredragna för alla ikonpaket som vi skulle se idag. Det sticker ut som speciellt men det är inte så speciellt att det är dåligt. Det finns ingen officiell information om antalet ikoner men det spelar ingen roll med den här. Den ger en enhetlig look till alla dina ikoner, tema eller obehagliga. Att svepa med din applåda måste du verkligen se ut för att upptäcka de obehagliga ikonerna.

2. Mumber – Ikonpaket

[GooglePlay URL = ””/]
Nej, har inte felstavat det, Mumber är namnet. Detta är när återigen ett ikonpaket som normalt går för $ 0,99. Enligt sin Play Store -sida har förpackningen “1.150+ platta ikoner” även om jag ifrågasätter deras betydelse av “platt”. Jag skulle inte ringa det platt sedan för mig ser dessa ut som rundade sfärikoner istället. Inte nödvändigtvis en dålig look. Påminner mig om de gamla Sony -appikonerna, förutom att de verkade lite metalliska, liksom att det har en mycket mer gummiaktig/plastutseende. Det innehåller också en uppsättning molnbaserade tapeter som nästan alla andra ikonpaket och de ser verkligen bra ut med ikonerna.

Missa inte: 4 otroliga ikonpaket du kommer att gilla [#19]

3. Flat Dark – Icon Pack

[GooglePlay URL = ””/]
Om du är i några coola runda ikoner kan Flat Dark vara din sak. Det är etablerat av exakt samma människor (eller flickor) som skapade Mumber -ikonpaketet så att det finns “1.150+ platta ikoner” när det återigen. När jag inte håller med. Dessa är i allmänhet mumberikoner i en annan färgplan och insvept i en tjock cirkulär gräns. De är också prissatta till $ 0,99 normalt.

4. Nougat Square – Icon Pack

[GooglePlay URL = ””/]
Återigen, som kommer från exakt samma designers som de två föregående betalda ikonpaketen, A1 Design, Nougat Square består av “1.150+ platta ikoner.” Bara den här gången håller jag med. Dessa är så platta som det kan få. Som namnet antyder är dessa skarpade fyrkantiga ikoner baserade något på AOSP Android Oreo-ikonerna. Om du önskade adaptiva fyrkantiga ikoner för dina appar skulle detta troligtvis vara det ikonpaket du måste välja. Om du inte har observerat mönstret redan erbjuder Nougat Square vanligtvis för $ 0,99.

5. Oval – Ikonpaket

[GooglePlay URL = ””/]
Den här erbjuds normalt för $ 1,49 så det är mycket dyrare än de andra på denna lista, men inte idealisk nu. För närvarande är det så gratis som alla typer av de andra, så gratis som det kan få. Ikonerna har dock en speciell form som du kanske gissat från namnet. Dessa ser ut som att någon tog den squircle -formen, sträckte den vertikalt, samt gjorde det något avsmalnande mot toppen. Ikonerna är ganska grundläggande tillåtna några appikoner här såväl som där som inte ser extremt lik deras ursprungliga ikoner.

Se också: Skapa dina egna ikonpaket med Icon Pack Mixer

Du får 4200+ ikoner med den här, potentiellt mycket mer än de andra fyra kombinerade. Nu måste det beskriva de normala kostnaderna jag antar. Den använder också flest antal tapeter, 40+, som tillhandahålls på sin officiella Play Store -sida.