5 Substratum -teman för syre OS 9 & OnePlus 7 Pro

Tillbaka när Android inte fick enorma versionuppgraderingar varje år, använde anpassade ROM: er CM -stilmotorn som var ganska trevlig. Saker har förändrat mycket för då är såväl underlag nu den ledande och endast tillgängliga stilmotorn. Till skillnad från CM -stilmotorn kan underlag på samma sätt style Stock OEM -skinn som Samsungs Oneui eller OnePlus ‘Oxygen OS. Men inte alla underlagsteman stöder syre -operativsystem så att de inte alla fungerar på din nya OnePlus 7 Pro.

Även om det finns en lång lista över substratum -teman som fungerar med syre -operativsystem, uppdaterades inte många för att arbeta med Oxygen OS 9, vilket är vad du får på OnePlus 7 Pro. Så här är några av de allra bästa underlagstema som du kan prova på din OnePlus 7 Pro eller Ay Onepplus -gadget som kör Oxygen OS 9. Alternativt kan du på samma sätt prova Swift -installatören för att utforma din OnePlus -gadget på otroliga sätt.

1. Flödesunderlagstema

[GooglePlay URL = ””]
Om du gillar mörka teman är Flux ett av de allra bästa underlagstema för syre -operativsystem som du kan få. Mycket mer än de mörka bakgrunderna skiljer sig dock från dess systemikon -tema.

Till exempel ser ikonerna i de snabba inställningarna bara lite annorlunda så det är inte en radikal förändring. Förutom att det är en synlig modifiering som jag tror ser bättre ut. Stilen kopplar ihop de mörka bakgrunderna med en dynamisk accentfärg. På tal om accentfärgen finns det ett brett spektrum av färger du kan välja mellan.

Stilen är inte bara teman -systemappar, men på samma sätt framstående appar som Instagram, Google Apps, Play Store, etc.

2. Flödesvitt

[GooglePlay URL = ””]
Om du inte gillar mörker så mycket som gillar flödestilen för dess ikoner, kommer du inte att bli besviken. Flödesvitt underlagstil ger all flödesgodhet till syre -operativsystemet på en vit bakgrund. Den vita stilen ser mycket mycket mer lik i utseende till Oxygen OS ‘White Style men de rundade knapparna lägger till en stil som syre -operativsystem saknar.

Liksom Flux låter den här stilen på samma sätt utforma många appar inklusive Play Store, Oxygen OS -appar, Google -appar samt andra framstående appar som Instagram, WhatsApp, etc.

3. Snabbt mörkt underlagstema

[GooglePlay URL = ””]
Swift Dark är en del av det snabba hushållet Swift Substratum -stil som förstås vara kompatibelt med syre -operativsystemet. Stilen har 200+ handgjorda överlägg med en specifik nyans av mörkgrå som bakgrundsfärg. Stilen försöker skydda de ursprungliga accentfärgerna på appar var som helst som möjligt. Till exempel kommer Play Store fortfarande att ha en miljövänlig accentfärg trots den mörka bakgrunden, till skillnad från flöde som ändrar Play Store-accentfärgen.

Den här stilen tema också många chattappar, e -postappar, Google -appar, alla Oxygen OS -appar, bortsett från alla systemappar.

4. Snabb svart såväl som snabbvit

[GooglePlay URL = ””]
[GooglePlay URL = ””]
Om du hellre väljer en helt svart, AMOLED bakgrund har hushållet Swift Style fått dig täckt. Förutom att det också är sant om du väljer vita bakgrunder istället. Både snabba svarta såväl som snabba vita underlagsteman [liknar] den snabba mörka stilen samt arbete på syre -operativsystem. Den enda skillnaden ligger i valet av bakgrundsfärg.

5. Valerie Substratum -tema

[GooglePlay URL = ””]
Inte alla är ett fan av mörka såväl som ljusa bakgrunder, världen är trots allt inte svart som vit. Valerie Substratum -stil ger över 100 överlägg för Android Nougat, Oreo, samt paj, inklusive stöd för Samsung -prylar samt syre -operativsystem. Det finns många olika typer av ikoner såväl som mörka eller transparenta bakgrundsalternativ.

En fantastisk stil ser ännu mycket bättre ut när den är borta med ett otroligt ikonpaket samt den perfekta launcher -appen. Kontrollera vår lista över de allra bästa Android -lanseringsapparna för dig.

Läs nästa: 7 Finest Android -bilalternativ att använda i din bil