Android 4.0 Ice Cream Sandwich för Nexus S & andra pepparkakor som bekräftas av Google

Ägare av Nexus S -upplevelsesmarttelefonen kommer att vara glad att veta att Google officiellt har bekräftat att nästa stora version av Android, dvs. 4.0 Ice Cream Sandwich Will hänför sig till deras enhet “snart”.

Nyheterna kommer från Engadget-en populär blogg som ägnas åt att täcka det nuvarande och den största från konsumentelektronikens värld-i deras täckning av Samsung-Google-gemensamma evenemanget som hölls för några timmar sedan.

Från Engadget:

Okej, så vi har redan sett Ice Cream Sandwich körs på Nexus S, men det var definitivt … inofficiellt. Vi har precis hört direkt från Googles Gabe Cohen att Nexus S absolut kommer att få ICS. Faktum är att både han och Matias Duarte tror att många pepparkakor kommer att se en uppgradering och säga: “För närvarande i processen för att släppa glassmörgås för Nexus S. måste teoretiskt fungera för alla 2.3 -enheter.”

Enligt Googles Gabe Cohen och Matias Duarte kommer Ice Cream Sandwich absolut att komma för Nexus S. Båda Google -anställda säger också att Ice Cream Sandwich (ICS) måste “teoretiskt” arbeta på alla enheter baserade på Android 2.3 “Pepparkakor”.

Med tillverkare och trådlösa transportörer som är så tröga med Android OS-uppdateringar, har vi en känsla av att bara de högsta av avancerade smartphones som de amerikanska varianterna i Galaxy S II, T-Mobile G2X, Droid 3/Bionic, HTC Sensation Will Will Will Var garanterade uppdateringar medan resten kanske eller inte får ICS. Alla honungskaktabletter, känner vi dock, kommer att uppdateras till Glass Sandwich med tanke på att de alla är baserade på samma dubbelkärniga chip och 1 GB RAM-kombination som måste kunna hantera ICS smidigt.

Ändå, om din telefon inte officiellt får ICS, kan du alltid vara beroende av det aktiva utvecklargemenskapen för att komma med en ROM baserad på ICS för din telefon. Denna författare ser fram emot att installera CyanogenMod 9, en populär skräddarsydd ROM som kommer att baseras på ICS, på hans Android-smartphone när den släpps.

Om du har följt gadgetbloggar (inklusive oss) under de senaste tolv timmarna, vet du att Galaxy Nexus tillkännagavs tillsammans med en stor ny uppdatering av Android OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Medan hårdvaran på Galaxy Nexus inte skiljer sig från nuvarande avancerade erbjudanden från Samsung och HTC, är det programvaran som gör hela skillnaden. Vi har pratat lite om några av Android 4.0 Ice Sandwich: s funktioner i ett inlägg som du absolut måste kolla in.

Du kan följa oss på Twitter eller gå med i vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben!