3DPCase för iOS låter dig producera din mycket egen anpassade 3D-situation för din iPhone

om du hade diskuterat möjligheten att få grundläggande vinståtkomst till förmågan att skriva ut tredimensionella fasta objekt från en digital bild några år Sedan skulle många människor ha vänt näsan och uppge att det aldrig skulle vara möjligt om inte individen hade ett massor av pengar för att investera i processen. I vissa aspekter har det verkligen visat sig vara sant, med 3D -utskrift som erbjuds men inte exakt det mest prisvärda i världen. Lyckligtvis, tack vare processer som introduceras som eliminerar mycket av besväret bakom att utveckla utskrifter, slutar hela processen som billigare och mycket mer tillgängliga.

3DPCase -appen för iPhone, iPod Touch samt iPad är ett sådant exempel som ger 3D -stil samt tryckförmågor till massorna, med appen som finns för att låta iOS -individer ta en innovativ ledning för att utveckla sina egna 3D -iPhone -situationer med användning av olika fördesignade mallar. Själva appen kommer från ett fransk tryckverksamhet som försöker öppna dörrarna för 3D -utskrift genom att låta individer utforma sin egen produkt.

3DPCase fungerar i huvudsak genom att tillhandahålla ett val fem olika mallar till användarna, med vilka de kan ändra samt anpassa mallens utformning, utöver de former som ingår samt lägga till sin egen text till designen. Det är en ganska enkel tillämpning av vad som potentiellt kan vara en oerhört utmanande process, med individer som kan stil och skicka in sina egna iPhone -situationer och få dem att levereras så lite som $ 14.99. Inte fattig skulle jag säga.

De inkluderade mallarna gör det möjligt att göra relativt fascinerande stilar, som att kunna snida en överenskommelse med en iPhone -situation med en uppladdad bild eller skriva ut en präglad karta på en situation från ditt regionala område med tillägg av någon anpassad text. Hela processen är ganska enkel såväl som faktiskt kan slutföras på några minuter med inköp som hanteras i appen också. Förutom att producera fall gör appen likaså individen att se tidigare köpt beställningar länkade mot ett konto. Appen kan vara lite fiddly för att anpassa stilarna på den lilla skärmen på iPhone, så det är värt att använda på en iPad om möjligt.

(Källa: 3DPCase för iPhone samt iPad i App Store)

Se till att inspektera vårt iPhone Apps Gallery samt iPad Apps Gallery för att kolla in mycket fler appar för din iPhone, iPad samt iPod Touch.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.