Boost Galaxy Note 4 Cam Performance with Cam Quality Mod

Galaxy Note 4 är en av de anmärkningsvärda byggda smartphones på marknadens ideal nu och det finns inget behov av att prata om dess popularitet. Men kameran är inte egenskapen på massor av enhet och tyvärr gäller detta även för Note 4. En 16 MP -kam med OIS och Samsung -varumärket förväntar sig folk något spektakulärt i denna kombination men Note 4 är inte den största där ute När det gäller CAM -prestanda. Men som ni vet är ingenting permanent i Androids värld och föreställningen är knappt konstant med tiden tack vare den betydande utvecklarens nätverk.

Kevinrocksman från XDA kom med en ny CAM -kvalitetsmod för Note 4 som inte bara kommer att öka prestandan för CAM -modulen utan också utvidgar videoinspelningsfunktionerna. För att göra det måste du samla några skarpa verktyg och börja tippa. åh! Men vänta, utvecklaren är vänlig nog att leverera moden i form av en blinkbar zip som du kan blinka den med en återhämtning. Men innan du går vidare med den blinkande verksamheten är det vanligt att tillhandahålla informationen om de godsaker du kommer att få med den här moden. Här är listan:

JPEG -kvalitet ökade till 100%

Dubbel FHD MAX -rekordtid ökade från 5 minuter till 10 minuter.

Dubbel HD max rekordtid ökade från 10 minuter till 30 minuter.

UHD max rekordtid ökade från 5 minuter till 30 minuter.

Slät rörelse Max rekordtid ökade från 10 minuter till 30 minuter.

Slät rörelsekvalitet ökade från 24Mbit till 65Mbit.

FHD -kvalitet ökade från 20Mbit till 40Mbit.

UHD -kvalitet ökade från 24Mbit till 65Mbit.

Olika teman tillgängliga.

Många fler……

MOD är tillgänglig för både Exynos- och Snapdragon -varianterna, så välj modfilen baserat på chipset som din not 4 körs. Om du inte är säker på chipset på din enhet, ta en titt på vår Note 4 -varianter. Utvecklaren tog också lite tid att göra teman till CAM -gränssnittet, du kan välja det nödvändiga temat baserat på dess namn. Om mod -namnet slutar i t, är det transparent tema och om det slutar i G är det grönaktigt tema och det som inte slutar i ett brev är lagertema. Du kan få en titt på teman från skärmdumparna nedan:

Ladda ner den blinkbara modfilen från länken som levereras nedan och blinka den med en skräddarsydd återställning.

Ladda ner kamkvalitetsmod

Om du inte är säker på hur du installerar en zip -fil på din LG G3, följ vår zip blinkande guide → Klicka här för guide

Källa