Lås upp 20+ dolda Google Chrome -teman

Look, det är inget doldt faktum att Google Chrome kommer med massor av teman som är kuraterade av olika utvecklare och användare. och de kunde lätt nås genom att gå till Inställningar> Utseende> Teman. Där kunde du hitta 14 teman skapade av Chrome-utvecklarna och många andra av tredjepartsleverantörer. Men många användare verkar vara medvetna om att det finns 20+ teman i själva webbläsaren, om än dold för normala användare. Dessa kan låsas upp genom att möjliggöra kromflaggor.

Flaggor är experimentella funktioner, som kan vara instabila för allmänna användare. Från och med Kanarieversionen gjorde dessa tematflaggor en lång resa som täcker utvecklaren, beta och slutligen den stabila versionen av Chrome. Även om jag inte har mött några stabilitetsproblem, kan fortfarande upplevelser variera från användare till användare. Om du står inför några stabilitetsproblem kan du helt enkelt inaktivera dessa flaggor. Tänk också på att dessa teman endast är tillgängliga för skrivbordsversionen av Chrome och inte på Android eller iOS. Med det i åtanke, låt oss nu titta på hur du låser upp dessa 20+ Google Chrome -teman. Dessutom, om du vill ha mycket mer sådana idéer och tricks relaterade till Chrome -webbläsare, titta på 5 idéer för att få ut mesta möjliga av Google Chrome.

Om du har försökt hitta en fantastisk webbläsare med mörkt läge måste du kolla in vår lista över de 5 bästa Android -webbläsarna med mörkt läge eller natttema.

Lås upp dolda Google Chrome -teman

Innan du börjar med processen, se till att du använder Chrome Stabil version 77. Öppna nu en ny flik i Chrome -webbläsaren och ange följande länkar i din webbläsare en efter en. Ange den första URL: n och från rullgardinslistan, ändra standardalternativet för att aktivera. Gör detta också för de andra två.

Chrome: // flaggor/#Chrome-färg
Chrome: // Flags/#Chrome-färg-mod-färgpickare
Chrome: // Flags/#ntp-Customization-Menu-V2

När alla de tre flaggorna har ställts in på aktiverat måste du starta om din webbläsare. Tryck på Relansen Now -alternativ som finns i botten. Om alternativet inte finns där kan du behöva starta om webbläsaren manuellt. När du är klar öppnar du en ny flik och tryck på alternativet Anpassa alternativet längst ner till höger. Välj alternativ för färg och tema och välja något av de 23 nya livliga teman. När du har gjort valet, tryck på gjort för att ändringarna återspeglas. Grattis! Du har nu framgångsrikt låst upp de olika dolda Google -kromarna.

Dolda genvägsanpassningar

Även om du aktiverade flaggan NTP-Customization-Menu-V2 för att låsa upp de dolda Google Chrome-teman, kan en annan funktion också ha låst upp. Under anpassning väljer du genvägsfliken. Enligt detta avsnitt har Google lagt till två nya metoder för att anpassa din genväg. Du kan antingen välja det första alternativet och visa genvägarna som kurateras av dig (den aktuella standardvyn). Eller låt Google skapa genvägar till dig baserat på de webbplatser du kolla in mycket ofta (det andra alternativet). Men om du vill dölja alla genvägar från sidan, helt enkelt växla på höljesgenomgången.

Så det var en snabbguide för hur du låser upp de olika dolda teman i din favorit Google Chrome -webbläsare. Gillade du dem eller de som finns i butiken är mycket mer än tillräckliga för dig? Dela dina åsikter i kommentarerna nedan.

Läs nästa: Rensa cache och bläddra av data i Chrome för Android