iCloud integreras med Windows 11 -foton, Apple TV- och Apple -musikappar för Windows kommer snart

som är bundna i Apple -ekosystemet för tjänster lämnas ofta i kylan när det gäller att använda en PC, men det handlar om att förändra.

Microsoft har idag meddelat att användare av Windows för första gången kommer att kunna öppna Photos -appen och sedan komma åt alla sina iCloud -foton som om de var på sin lokala tillverkare eller använda en Windows -tjänst.

Mer så tar Apple också en Apple TV -app till Windows, med en Apple Music -app också på väg. Båda kommer att anlända nästa år och kommer att finnas tillgängliga med Microsoft -butiken.

Det är en enorm affär, liksom tillägget av nya Apple Music och Apple TV -appar. Inget mycket mer kolla in Apple TV -webbplatsen eller använda iTunes, även om det återstår att se hur bra någon av dessa två appar faktiskt kommer att vara.

Microsoft har också sagt att tidiga beta -förhandsgranskningar av dessa två appar kommer att göras tillgängliga snart, så du kommer att kunna ta dem för en snurr utan att behöva vänta på att de ska skickas till världen.

Upphetsad över vårt partnerskap med Apple för att få fantastiska upplevelser för iPhone -användare till Windows och Xbox – med iCloud Integration i Photos App, Apple Music & Apple TV som rör Microsoft Store! pic.twitter.com/hf9dpyleve

– Mik Chernomordikov (@Mixen) 12 oktober 2022

Dessa nya tillägg kommer att vara enorma erbjudanden för människor som växlar mellan iPhones, Mac och Windows -datorer och det är betydelsefullt att Apple får det att hända. Tidigare såg Apple sina tjänster som en lock-in-mekanism för sina enheter, men det står verkar vara mjukande.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 16.1 Beta 4 släppt som offentlig lansering närmar sig

Hur man fixar Bad iOS 16 Batterilivslängd [Guide]

Jailbreak iOS 16.0.3 på iPhone och iPad -statusuppdatering

iOS 16 Kompatibel och stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ förändringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.3 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar och installera på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben.