Ta en 3-pack 3-fots långa blixtnedslag från Anker för bara $ 19.99, alla MFI-licensierade

Amazon kör för närvarande ett erbjudande på Ankers högt rankade kraftlinjesort som låter dig plocka upp ett paket med 3 Apple MFI-certifierade blixtnedslag för bara $ 19.99. Om du drar nytta av erbjudandet-så bra som du måste-fungerar det till cirka 6,66 dollar per kabel, vilket är ett utmärkt erbjudande för MFI-certifierade tillbehör.

Det är troligtvis rättvist att föreslå att att få sladdar inte är lika intressant eller adrenalinpumpning som att välja en helt ny smartphone eller den nuvarande spelkonsolen eller en 4K-kapabel drönare. Ja, dessa prylar såväl som tekniska baserade produkter är spännande, men många av dem kräver verkligen sladdar i köp för att fungera och debiteras effektivt. Så, med den åtgärden, kan du föreslå att du inte kunde få njutning och njutning från en Apple iPhone eller iPad Pro utan att ha en produkt som denna i ditt liv.

En av de utmärkta sakerna med Ankers Powerline -sort är att den är mycket långvarig och kommer att stå tidens test. Sladden är gjord av aramidfiber som gör den motståndskraftig mot fraying såväl som slitrelaterade skador. Den använder också vad Anker-telefonen kallar “otroliga” laddningshastigheter med trådar med bred diameter samt reducerad sladdbeständig skapad för att öka laddningshastigheten. Det har också skapats för att tillhandahålla den snabbaste laddningen som möjligt för alla typer av gadget tack vare tjocka mätningsledningar såväl som de ovannämnda reducerade resistivitetsegenskaperna.

För dem som har försökt investera i någon ny kabling, är detta ett utmärkt erbjudande som kommer att få dig tre sladdar i ett enda paket. Många av oss har ett växande förtroende för våra prylar och regelbundet använder du dem under dagen så det är alltid bra att ha en mängd sladdar förberedda och vänta på att användas.

Ta tag i detta erbjudande idealiska nu från produktlänken nedan utan några diskonteringsräntekoder eller kuponger som krävs. Varje sladd i förpackningen är 3 meter lång, vilket är en riktigt stor längd för många använda fall. Du bör verkligen inte kräva att investera i belysningssladdar under lång tid efter att ha fått detta erbjudande direkt från Amazon.

Köp: Anker MFI-certifierad Powerline Lightning-kabel, 3 Pack från Amazon: $ 19.99 | Originalpris: $ 25

Du kanske också vill inspektera:

Checkra1n iOS 13.1.2 jailbreak baserat på checkm8 exploit ‘tillkännagiven”

Jailbreak iOS 13.1.2 På iPhone X Demoed med hjälp av checkm8 exploit

Nedladdning: iOS 13.2 Beta 2 IPSW -länkar, OTA -uppdatering tillsammans med iPados 13.2 Beta 2 släppt

Nedladdning: iOS 13.1.2 / iPados 13.1.2 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt för iPhone samt iPad

Nedgradering iOS 13.1.2 / ipados 13.1.2 till iOS 13.1.1 / 13.1 / 13.0 / 12.1.4, här är hur

Bästa iPhone 11, 11 Pro Max-situationen med smal, plånbok, ultratunn design? här är våra bästa val [lista]

iPhone 11/11 Pro Max Screen Protector med härdat glas: just här är de allra bästa

Installera WhatsApp -webben på iPad tack vare iOS 13 samt iPados 13.1

Jailbreak iOS 13 / 13.1 Tillstånduppdatering [Kontinuerligt uppdaterad med mest aktuell information]

iOS 13.1 JAILBREAK UPPDATERING: Säkerhetsmaterialfixar samt patchar djupgående av Apple

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple samt webben.