Den här iPad -spårplattan+tangentbordssituationen kostar 1/3 av Apples Magic -tangentbord, har RGB -belysning, roterbart gångjärn, mycket mer

Apple släppte nyligen Magic -tangentbordet för iPad Pro till mycket pressfanfare samt intresse för massor av skäl. Det är ett fantastiskt tangentbord, men mycket mer betydelsefullt är det det allra första Apple -tangentbordet som lägger till en styrplatta till iPad Pro. Dess eleganta cantilever -metod gör att den också sticker ut.

Men det är kostsamt, börjar på en enorm $ 300 för 11-tums variant samt $ 350 för 12,9-tums variant med ingenting som erbjuds för billigare iPads som iPad 7 samt iPad Air 3. Skulle det inte vara fantastiskt om du kanske kommer Något extremt liknande, inte bara för pro ipad -mönster, men likaså billigare iPads såväl som mycket mer betydande utan kostnader någonstans nära lika mycket?

Av programmet skulle det, liksom det är där den här tangentbordet + styrplattan för iPad kommer in. Priset på en bråkdel av bekostnad av Apples tangentbord såväl som styrplattan, kan den här saken till och med rotera/vända hela 360 eller 180-grader (beroende på modell) om du vill använda den i surfplatta-något som Apples magiska tangentbord kan ‘t gör.

Observera att vi också angav iPad. Det är eftersom det inte bara är i form iPad Pro-det kommer i form typiska iPads, liksom iPad Air 3, den billigare 10,2-tums iPad 7 eller till och med den äldre 2017/2018 9,7-tums iPad. Lägg det i ditt rör samt röka det, magiska tangentbord!

Med den här saken ansluten till din iPad kan du se framåt till ett äkta tangentbord utöver en styrplatta precis under den. Det hela ser mycket ut som en MacBook Air när den är inställd, vilket gör den till en extremt tilltalande kompis för iPad -arbetaren. Hemligheterna är också bakgrundsbelysta, så du kommer att kunna se oavsett vilken tid på dagen du arbetar. Åh, liksom det finns sju olika färger för den RGB -bakgrundsbelysningen!

360-graders full rotation på icke-pro-iPad-modeller

Om du är på marknaden för något som liknar det magiska tangentbordet för iPad Pro men inte har en iPad Pro, är detta värt att inspektera. Om du vill ha en styrplatta för din icke-pro-iPad, vad väntar du på? Det här är precis vad du behöver!

Köp: Tangentbord + styrplattor för iPad Air 3/iPad 7, iPad 6, iPad 5: $ 119,95 med Springskb20 på Inspect Out | Originalpris: $ 149,95

Köp: Tangentbord + styrplattor för 2020/2018 iPad Pro: $ 129,95 med Springskb20 på Inspect Out | Originalpris: $ 179,95 | Apples pris: $ 300- $ 350

180-graders fulla flip på iPad Pro-modeller

Du kanske också vill inspektera:

Bästa Cydia Repos såväl som källor för iOS 13.5 Jailbreak UNC0VER

iOS 13.5 Jailbreak tweaks kompatibla med UNC0VER 5.0.X [LIST]

Jailbreak iOS 13.5 på iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, mycket mer utnyttjar UNC0ver 5.0.0 [Tutorial]

iPhone SE 2 2020 Skärmskydd: just här är det allra bästa du kan köpa idag [lista]

iPhone SE 2 2020 Fall: just här är de allra bästa du kan få idag [lista]

Kodi 18.7 IPA APK Download för iOS 13 / iPados 13, Android släppt

Kör flera två whatsapp -kontonummer på 1 iPhone på det bästa sättet, här är hur

Nedladdning: iOS 13.5 Final IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt tillsammans med iPados 13.5

iOS 13.5 Jailbreak UNC0ver 5.0.0 IPA -nedladdning är ute

JAILBREAK: nedgradera iOS 13.5 till iOS 13.4.1 För checkra1n jailbreak, här är hur

Apple View ECG App Hack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.