S-off, root och installera TWRP-återhämtning på HTC One Max

Det har nu blivit en trend bland producenterna att dra nytta av populariteten för en av deras smartphones genom att lansera en liten version av enheten. Samsung startade detta tidigare med Galaxy S3 Small och senare med S4 Mini. HTC, en viktig konkurrent till den koreanska jätten, fångade idén och kom med skärstorversionen av sin många populära enhet HTC One. Och nu har företaget kommit med en maximerad variant av den med en enorm 5,9-tums skärm för att motverka Samsungs anteckningslinje phablets.

HTC One Max har samma premiumkänsla av sin föregångare och den är också enastående, men samtidigt är den ganska skrymmande. Det är den tyngsta telefonen jag någonsin har transporterat !! Hur som helst, om du har denna stora avatar från HTC One och nu planerar att bli av med sin låsta bootloader och rota den, kommer den nuvarande handledning att hjälpa dig att göra det enkelt. Förutom att rota den maximala, skulle vi också berätta hur du kan installera ClockworkMod eller TWRP -återställningen på din enhet.

Varning!
Innan du fortsätter, vänligen informeras om att förvärva S-Off och Root Access på din HTC One Max kommer att upphäva garantin. Dessutom anses metoden nedan också vara riskabel. Det är att säga, det kan skicka din telefon till ett tillstånd av bootloop och kan tegla den. Oavsett om det är fallet med framgång eller misslyckande kommer du att vara ensam ansvarig för samma sak. En bra handledning kräver alltid en bra följare. Förfarandet har utvärderats och hittats vederbörligen, så var bara försiktig när du gör saker.

Att bli förberedd:

Innan för att gå till den verkliga åtgärden finns det några resurser och verktyg som vi behöver ladda ner. Dessutom finns det några förberedande steg som du behöver göra så att saker och ting går smidiga och trevliga.

Besök HTC Dev Portal, öppna ett konto där, klicka på Unlock BootLoader -ikonen på sidan och låsa upp bootloader för din HTC One Max genom att följa instruktionerna där. Användarna av Verizon One Max kan ladda ner Rumrunner-verktyget underifrån och uppnå S-Off och Root Access

När du är klar med att låsa upp bootloader, aktivera USB -felsökning på din enhet. Öppna telefoninställningar> Utvecklaralternativ och slå på alternativet. Om du inte hittar utvecklaralternativen under inställningar, följ stegen här.

Ladda ner Android SDK och ställ in den på din dator. Du kan också hänvisa till vår omfattande guide för att ställa in ADB/Fastboot.

Ladda ner FastBoot/ADB-filer och extrahera ZIP: Android SDK FastBoot-ADB.zip

Ladda ner Beaups ‘Rumrunner Tool.

Ladda ner osäker kärnfil för HTC One Max: Sprint_One_Max_1.16.651.4_UnSecure_Kernel.zip

Ladda ner följande superuserfil och kopiera den till din enhet: superuser.zip

Ladda ner nu din föredragna anpassade återhämtning under nedan:

CWM -återhämtning:

HTC One Max (International): Recovery-Clockwork-Touch-6.0.4.5-T6ul.img

HTC One Max (Sprint): Recovery-Clockwork-Touch-6.0.4.5-T6SPR.Img

HTC One Max (Verizon): Recovery-Clockwork-Touch-6.0.4.5-T6VZW.img

Installera CWM/TWRP och Rooting HTC One Max:

Så efter att ha gjort förberedelserna som beskrivs ovan och laddat ner de obligatoriska filerna kan vi nu fortsätta att installera en anpassad återställning på den max och rota den. Följ bara stegen nedan:

Kopiera filen superuser.zip till din telefon.

Ladda ner CWM/TWRP Recovery-bildfilen uppifrån och kopiera den till mappen “Android SDK FastBoot-ADB”. Platsen för återställningsfilen borde vara densamma som Fastboot- och ADB -filer i mappen.

Anslut din HTC en max till datorn via USB -kabel -tv (använd inte USB 3.0).

Öppna nu en kommandotolk. För att starta kommandobox, tryck på Shift Key+högerklicka på musen och välj “Öppna kommandofönstret från listan med alternativ. Skriv sedan in och utfärda följande kommando:
ADB -enheter

Om du kan se serienumret på din enhet i kommandoboxen är det korrekt anslutet.

Utge nu följande rad för att starta om din enhet i startlastarläge:
ADB Reboot Bootloader

När du går in i startloader/HBOOT -läget, markera snabbstocken genom att trycka ner Volymen Essential och välj den med hjälp av strömbrytaren:

Öppna nu mappen “Android SDK FastBoot-ADB”. Se till att du redan har kopierat återställningen .Img -filen här.

Starta ett CMD-fönster från den här mappen (tryck på Shift+högerklicka på musen) och skriv kommandot “FastBoot Flash Recovery” följt av namnet på återställningsbilden. Om du till exempel har laddat ner TWRP Recovery -bilden för Verizon -varianten skriver du följande kommandorad i CMD -fönstret (du kan ersätta återställningsfilnamnet i rött med din egen):
FastBoot Flash Recovery OpenRecovery-TWRP-2.6.3.0-T6VZW.img

Slå nu på Enter -tangenten:

Din favoritanpassade återställning kommer att installeras på din HTC One Max inom ögonblick.

Slutligen, gå till omstart av bootloader och välj det.

Bläddra till alternativet Recovery och välj det. Du borde nu föras till CWM eller TWRP Recovery Interface.

Öppna nu “Installera zip från SDCard” (CWM) eller “Install” (TWRP) Optionull