Ladda ner iOS 13.1 Beta 3, iPados 13.1 Beta 3 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone, iPad

Du kan nu ladda ner iOS 13.1 Beta 3 IPSW -länkar och iPados 13.1 Beta 3 IPSW och OTA -uppdatering för din iPhone eller iPad. Här är detaljerna.

Efter en syltfylld “av utveckling” iPhone-evenemang har Apple officiellt släppt iOS 13.1 Beta 3 i utvecklingssamhället. Den tredje beta i iOS 13.1 Release -färdplanen kan laddas ner bäst nu för alla kompatibla iPhone- och iPod -touch -modeller.

Det var mot baksidan av augusti som Apple förblindade både utvecklings- och testsamhällen genom att utfärda den första betaen i iOS 13.1.

Vid den tiden utvecklades iOS 13 och iPados 13 fint, med varje plattform som fick semi-regelbundna frön före utsläpp för att sätta dem i de relevanta människors händer. Sedan, av en eller annan anledning, poppade upp Apple för att kasta en skinkare i verken genom att bestämma att iOS 13.1 hade en väsentlig del att spela i utvecklingen av iOS 13. Nu verkar det som om iOS 13.1 är Apples enda fokus eftersom det skadar det mot en sista offentlig release.

Med frisläppandet av iOS 13.1 återinförde Apple ett antal funktioner som tidigare släppts från vissa iOS 13 -utgåvor. De som använde iOS 13.1 kunde återigen dela ETA genom MAPS -appen, få åtkomst till genvägsafliken i genvägsappen och till och med få tillgång till ljuddelning via AirPods och PowerBeats Pro -hårdvara.

Det hade funnits några tidiga indikationer under utvecklingsstadierna i iOS 13 och iPados 13 att Apple inte skulle ha båda plattformarna strömlinjeformade i tid att släppa när det ville, vilket är helt klart varför iOS 13.1 finns. Några av de mycket mer komplexa eller besvärliga funktionerna har drivits till den utgåvan.

Vi förväntar oss inte att iOS 13.1 Beta 3 kommer att ha någon helt ny funktionalitet eller funktioner som ingår. I stället, som du kan förvänta dig av den tredje betaen i en firmware som kommer att gå in i det allmänna området den 30 september, handlar det om stabilitet och strykning ut alla kinks och problem med de funktioner som har dragits från iOS 13 och Sätt i iOS 13.1. Vi är säkra på att Apple inte vill hitta sig i en position där iOS 13.1 inte är redo för det avsedda släppdatumet och funktioner måste dras igen eller försenas ytterligare.

Så med det i åtanke är iOS 13.1 Beta 3 nu tillgängligt att ladda ner som en IPSW -fil från Developer.Apple.com eller OTA -uppdatering från Inställningar> Allmänt> Programuppdateringssektion av själva enheten, så se till att få tag på händerna på det och testa det noggrant.

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 13 GM IPSW Links & Install på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

iOS 13/13.1 Slutligt version av version av versionen som tillkännages av Apple

Ladda ner iOS 13 GM IPSW -länkar och OTA för iPhone

iPhone 11 vs iPhone 11 Pro vs 11 Pro Max vs XR / XS / Max [Specs Comparison]

iOS 13.1 Beta 3 Profile File Download Link utan dev -konto, här är hur

Jailbreak iOS 13 / 13.1 Statusuppdatering [Kontinuerligt uppdaterad med nyaste info]

iOS 13 GM -profilfil Nedladdningslänk för OTA -uppdatering, varför är den inte tillgänglig?

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.