iPhone 7 Plus vs Galaxy S7 Edge vs Note 7 [SPECS Jämförelse]

Här är en specifikjämförelse av iPhone 7 Plus vs Galaxy Note 7 vs Galaxy S7 Edge. När iPhone 7 Plus nu har tillkännagivits av Apple kommer det utan tvekan att bli många förvirrade konsumenter som helt enkelt inte vet om de ska hålla sig till det de vet och välja Apples nya enhet, eller om det bästa steget skulle vara att vara Prova något lite annorlunda och välj en av Samsungs flaggskeppsenheter 2016.

Storleksmässigt är alla tre enheter jämförbara, och alla erbjuder liknande displaystorlekar, med Note 7 med 5,7 tum över 5,5 tum av iPhone 7 Plus och S7 Edge, men hur staplar resten av specifikationerna mot varandra?

Låt oss börja med likheterna. Alla enheter är också byggda ovanpå 64-bitars arkitektur, erbjuder flera färgalternativ med några crossovers i valet mellan alla tre, har 12-megapixel bakre skyttar och är byggda från aluminium som bas, även om det finns ett par olika Slutsatser för iPhone 7 plus den här gången.

Ur ett mobilt fotograferingsperspektiv skulle den bästa upplevelsen och utgångarna vanligtvis komma från en av Samsung-enheterna, men kommer nu troligtvis att komma från Apples nya iPhone 7 Plus tack vare en ny 7MP-framsidan kamera och den nya kameran med dubbla linser System på baksidan som packar x2 12MP vidvinkel och tele-linser med optisk zoom och djup för fälteffektfunktioner. Det senare finns inte på den 4,7-tums iPhone 7, men absolut ett definierande erbjudande av sin större variant. Den nedslående saken för blivande iPhone 7 Plus-ägare är att dess Retina HD-skärm kan vara 25% ljusare och ha ett stort färgutbud, men det packar samma 1920-till-1080 pixelupplösning. När du tar hänsyn till den 2560-till-1440 Quad HD-upplevelsen som används på både S7 Edge och Note 7, börjar du överväga Samsung-hårdvaran för visuell tydlighet. Även om iPhone’s Display har tryckkänslig teknik, saknas något som Samsung -enheter fortfarande saknas.

Alla enheter stöder kontaktlösa betalningar i form av Apple Pay och Android Pay, men det ensam kan svänga dig om du redan använder något som Apple Pay med en befintlig iPhone -modell eller Apple Watch. När du faktiskt tittar på specifikationerna sida vid sida, som ni kan nedan, blir det mycket tufft att välja, med beslutet, som normalt fallet, normalt kommer ner till en sak-är du iOS eller Android? Kolla in diagrammet själv och se vad du tycker.

iPhone 7 Plus vs Galaxy S7 Edge vs Galaxy Note 7:

Apple iPhone 7 Plus Feature Highlights:

iOS 10

Tryckkänslig display som kallas 3D Touch.

Cam-system med dubbla linser som kan ta bilder som är jämförbara med en DSLR.

Optisk zoom.

Djup på fältet (DOF) -effekt.

Kvadledd blixt.

7MP framsidan kamera.

Har 256 GB lagringsalternativ.

Stereo högtalare.

Samsung Galaxy Note 7 / S7 Edge Feature Highlights:

Android 6 / 6.0.1

Quad HD Display.

Alltid på skärmen.

Edge Display.

Har en inbyggd pulssensor.

Levereras med en pennan som heter S Pen (endast anmärkning 7).

IRIS -skanner (endast anmärkning 7).

Utbyggbar lagring.

Har Qi Wireless laddningsfunktioner.

Obs: Samsung har dragit Galaxy Note 7 från detaljhandelshyllorna efter att det gick till försäljning i augusti efter en återkallelse av alla enheter över hela världen på grund av batterifesultat. Medan den nya fasta versionen av Note 7 har börjat anlända nu i vissa regioner, är den officiellt fortfarande inte till försäljning igen förrän i slutet av oktober i USA och slutet av november i Europa.

UPDATE X1: Geekbench Benchmarks Resultat visar Apples iPhone 7 och iPhone 7 Plus är för närvarande de snabbaste telefonerna på planeten. Du kan hitta resultaten här.

Uppdatering X2: Vi har nu en verklig jämförelse av hastighetstest mellan Apples iPhone 7 och Samsungs Galaxy Note 7:

Uppdatering X3: Här är ett vattenresistensstest mellan Apple iPhone 7 och Samsungs Galaxy S7:

Uppdatering X4: Och här är dropptester mellan iPhone 7/7 Plus, Galaxy Note 7 och Galaxy S7 Edge:

Du kanske också vill kolla in:

iPhone 7 vs iPhone 7 plus vs 6s vs 6s plus vs SE [Specs Comparison]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.