Amazon avslutar telefonen tillkännagav: Här är vad du kräver att förstå

Amazon har slutligen tagit avslaget från sin extremt allra första smartphone, vilket överraskande, på Internet -detaljhandelsgiganten har beslutat att ringa telefonsamtalet. Men vad gör denna gadget så speciell, liksom varför skulle vi, konsumenten, välja Amazons första handenhet över de många alternativen där ute? Dagens speciella evenemang har körts med många fantastiska funktioner såväl som förfrågningar som är anslutna till den avslutande telefonen, liksom du kommer att upptäcka en fullständig nedgång efter vecket.

Efter att ha redan hört e-läsarmarknaden och gjort en betydande utveckling med Kindle Terminate Tablet-serien, har scenen sedan sedan ställts in för Amazon för att minska en smartphone. Idag, efter månader med rykten såväl som spekulation, är gadgeten slutligen här, liksom som företagets andra digitala hårdvara, buntar en hälsosam uppsättning specifikationer i ett rimligt paket.

Funktioner

Visa

Den avslutande telefonen packar en 4,7-tums IPS LCD-skärm, som är tänkt på de facto “söta plats” för den moderna smarttelefonen. Det är inte lika stort som att få gadgeten att känna sig svår, medan det likaså att packa tillräckligt med äkta egendom för att underlätta tillräckligt innehåll, liksom som Amazon -vd Jeff Bezos, ansåg att skärmstorleken såväl som efterföljande gadgetprofil skulle vara Perfekt för att använda med en hand.

Hårdvara

Den avslutande telefonen är inte lika begåvad internt som några av de avancerade smartphones som Galaxy S5 et al, men packar fortfarande några betydande hårdvarufunktioner. Med en quad-core 2,2 GHz CPU, allierad till 2 spelningar RAM, faller den in på marknaden någonstans mellan mellanliggande mellanrum och avancerad, vilket är exakt där de flesta skulle tänka på Kindle-avslutningen att vara bland dess kamrater.

Som en extra fördel för musikfans kommer Terminate Phone’s högtalare på samma sätt att packa Dolby Online Surround Sound, såväl som ur lådan, kommer du att få ett stort högkvalitativt par öronsnäckor som är trassliga, åtminstone det är vad Amazon förklarar dem att vara.

Batteri

Den terminerade telefonen innehåller fantastiskt batteri under huven. Förutom att Amazon tilltalar så mycket som 285 timmars väntetid, 22 timmars ren samtalstid, 65 timmars ljuduppspelning samt 11 timmars videouppspelning. Naturligtvis kommer äkta världsprestanda att variera beroende på olika faktorer.

Kamera

Den terminerade telefonen packar en 13-megapixel bakåtvänd skytt med f/2.0-bländare totalt med optisk bildstabilisering, liksom med en fysisk kameraknapp för att starta, kommer du aldrig att missa det Kodak-ögonblicket.

Men 13-megapixelkameran är inte det enda som innehåller enheten; På framsidan finns det fyra kameror, varav de allra bästa två används vid alla typer av tillhandahållna tid för att producera synvinkel för användaren.

Kamerorna har många tekniker nere i ärmen, som att luta telefonen för att bläddra med en sida, eller se en 3D -karta i mer perspektiv, liksom så vidare.

Kameran kan skjuta video i full HD 1080p med 30 bilder per sekund, så att du kan vara säker på att ditt nästa fantastiska pooldyk kommer att bli fantastiskt.

Kameran innehåller också intelligent HDR, vilket föreslår att individerna ska slå på eller stänga av HDR -läge, såväl som till slut kommer du att anförtros ett underbart foto.

Resten av kamerafunktionerna är alla standard, som panorama -läge, burst bildfångst såväl som linsformulär.

Design

Gadgeten består av glas på båda sidor, inramade i metall, med gummitrimmen som är väl accentuerad av metalliska fysiska knappar. Det är en väl utformad smartphone om inte bländande, liksom inte verkligen bryter från konventionen mot några av dess snart rivaler.

programvara

Amasonmoln

Amazon kommer att erbjuda obegränsad bildlagring för gadgetägare via Amazon Cloud, som snarare är ett avsiktsförklaring när man tänker på intensiteten i striden om överhöghet i molnutrymmet.

Apple, märker du det här?

Eldfluga

Du förstod alltid att Amazons smartphone skulle inkludera några unika detaljer, liksom det nya artikelns erkännande -system som kallas Firefly passar definitivt denna räkning. Enligt Amazon kan funktionen erkänna över 100 000 000 artiklar, men det är mycket mer än din streckkodskanner. Visst, det kommer att hämta streckkoderna av artiklar, vilket gör att du kan placera order eller erbjuda produkter som du vill, men tydligen kommer det kloka systemet att kunna avgöra exakt vad som skannas och till exempel till exempel plocka upp på fläckar.

Det kommer uppenbarligen att vara av räntesatser för läsare, spelare och filmentusiaster som tänker på DVD-skivor, men Amazon tror tydligt att Firefly är den andra kommande av den vanliga kamerabaserade skannern som vi förstår det. Förutsatt att mångfalden såväl som ett stort antal av vad Firefly kanske kan plocka upp, verkar det obegränsat, liksom om vi kommer att reservera bedömning tills vi kan prova det första hanennull