Apple ber om ursäkt för iPhone -avmattningsmessen, använder $ 29 batteriersättning, lovar iOS -uppdatering för batterihälsa och wellness

efter år såväl som år av rykten om Apple Thravling äldre iPhones prestanda, medgav verksamheten nyligen att det gjorde det på funktion med tanke på att frisläppandet av iOS 10.2.1 på grund av batteriledbrytning samt oförutsedd avstängningsproblem i den allra bästa räntan för konsumenterna.

Det stimulerade utan tvekan kontroverser. Apple har idag utfärdat en ursäkt för att inte ta bort vad det gjorde, använder betalning till sina kunder och beskriver vad de kan förvänta sig relaterade till detta problem i framtiden.

Först och främst säger Apple att konsumenterna kräver att förstå att verksamheten inte gjorde detta på funktionen för att erbjuda sina nyare telefoner, men snarare att få äldre iPhones att vara så länge som möjligt. I en publicera med titeln “Ett meddelande till våra kunder om iPhone -batterier och prestanda” anger företaget att:

Vi har hört kommentarer från våra kunder om metoden vi hanterar prestanda för iPhones med äldre batterier samt exakt hur vi har kommunicerat den processen. Vi förstår att några av er känner att Apple har svikit dig. Vi ber om ursäkt. Det har varit en hel del missförstånd om denna fråga, så vi vill rensa upp och låta dig förstå om några ändringar vi gör.

Först såväl som främst har vi aldrig – så bra som aldrig – gör något för att medvetet förkorta livet för någon typ av Apple -produkt eller förnedra den individuella upplevelsen för att driva klientuppgraderingar. Vårt mål har alltid varit att producera produkter som våra kunder älskar, liksom att få iPhones att hålla så länge som möjligt är en avgörande del av det.

Inlägget fortsätter sedan att beskriva exakt hur litiumjonbatterier åldras innan de går in på att beskriva oförutsedda avstängningsproblem samt vad verksamheten har gjort för att hantera det från iOS 10.2.1.

Eftersom Apple inte har varit extremt tagit bort om det, använder de nu $ 29 batteriersättningar istället för rutinmässiga $ 79 för iPhone 6 och upp från och med i slutet av januari. Detta erbjudande kommer att gälla runt om i världen såväl som för så mycket som ett år från slutet av januari 2018.

Apple kommer också att släppa en uppdatering av programvaruapplikationer i början av 2018 som kommer att lägga till mycket mer transparens och detaljer om en enhets batterishälsa.

(Källa: Apple)

Du kanske också vill inspektera:

iOS 10.3.3 Jailbreak Meridian för 64-bitars prylar demoed, kommer snart

Jailbreak iOS 11.2.1 / 11.2 / 11.2.5 På iPhone samt iPad [Statusuppdatering]

Liberios iOS 11 Jailbreak, Cydia samt Substrate: Här är vad du kräver att du vet

Jailbreak iOS 11/11.1.2 Med Liberios, här är exakt hur [tutorial]

Liberios iOS 11.1.2 / iOS 11 Jailbreak IPA Download för iPhone X, 8 samt andra prövningar av prylar

Jailbreak TVOS 11/11.1 på Apple TV 4 / 4K med libertv 1.1

Nedgradering iOS 11/11.2.1 till 11.1.2 På iPhone eller iPad [How-to Guide]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 På iPhone X, 8, 7, iPad använder Liberios [uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.