Amazon introducerar nytt Prime Benefites Visa Signature Card med 5% tillbaka

Amazons extremt egen Prime Service har visat sig vara extremt framgångsrik, inte bara sedan det erbjuds av Behemoth som är Amazon, dock främst sedan de fördelar som medlemstjänsten ger konsumenterna.

Köpare kan vara övertygade om sina massor för att indikera lika mycket som Amazon Prime baserat på dess nuvarande erbjudande samt belöningsfördelar, men verksamheten har nu förlängt dem med den officiella introduktionen av Amazon Prime Benefits Visa Signature Card, som verkligen blir dess fjärde Krediter för högkvalitativ kredithistorik.

Ja, det stämmer, Amazon är inte bara en på internethandlaren med rutinmässiga köpavtal. Förutom att erbjuda sin egen hårdvara och registrera klienter till medlemsbuntar som Prime, erbjuder det också kredithistorikkortpaket, som alla erbjuder olika fördelar för olika typer av konsument.

Två av dess befintliga kort kan endast användas när de Deal via Amazon.com eller en av de andra få verksamheterna som använder lön med Amazon, medan en tredje, kallad Amazon.com Benefit Visa, kan användas var som helst som alla typer av gemensamma kredithistorier Kortet erbjuder dock en 3-procentig pengar tillbaka för produkter som köpts med Amazon.com. Detta senaste tillägg är i huvudsak en uppgraderad version av det tredje kortet, men erbjuds endast till Prime -prenumeranter, liksom med högre belöningar.

Det nya Amazon Prime Benefits Visa Signature -kortet är i huvudsak ett vanligt kredithistorikkort, extremt mycket som kortet som de flesta av oss tar med oss ​​på vardag. Liksom de flesta kredithistoriska kort, men till skillnad från två av Amazons kort, kan det nya kredithistorikkortet användas för att köpa produkter såväl som tjänster vid alla typer av uttag, antingen personligen eller online, samt kan användas för att ta ut pengar från Uttagsautomater kommer dock att erbjuda en förhöjd 5-procentig pengar tillbaka på alla produkter som har köpts via Amazon.com. För att tillhandahålla den premiumutseendet såväl som känslan är kortet nu metalliskt snarare än den vanliga plasten.

Amazon ser ut att fortsätta att driva Amazon Prime som en tjänst, vilket i sin tur kommer att hålla shoppare som betalar det årliga prenumerationen på 99 dollar. Detta uppgraderade kort är inte en avgörande funktion av Amazon Prime, men är definitivt ett fantastiskt tillskott till de fördelar som erbjuds. Dessa Prime -medlemmar som använder det gamla Amazon.com -förmånskortet kommer automatiskt att uppgraderas till det nya kortet och erbjuder de högre pengarna tillbaka procenten.

Du kanske också vill inspektera:

Amazon Go Reinvents Livsmedelsbutik, låter dig hämta produkter och gå ut – inga kassor, inga linjer

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.