Ladda ner Android Lollipop Wallpapers

Google hade officiellt avslöjat Android 5.0 med kodnamnet Lollipop, vilket slutförde den sötaste godisversionen vi har sett hittills från Google Head -kvartalen. Android Lollipop -versionen avser ett helt nytt utseende och känsla med den senaste materialdesignen som är vävd på Android -skifferen. Android 5.0 är en visuell behandling för användarna, tack vare de enkla papper och bläckdesigner överallt och animationer och övergångar praktiskt taget överallt i användargränssnittet.

Nexus 6 och Nexus 9 avslöjades men kommer att finnas endast tillgängliga i november, och många andra enheter ryktade också om att få Lollipop under de kommande veckorna. Den första utgåvan kommer att vara för Nexus-line-up-enheter, GPE och Android One-enheter. Den andra vågen kan få Android 5.0 till de populära smartphones som Galaxy S5, HTC M8 och många mycket fler enheter men det beror på tillverkarna. Om din enhet inte är en flaggskeppsmodell kan det ta lite längre tid att få uppdateringen, så fram till dess är du inget annat än ömma ögon.

Men när Google rullade ut Android 5.0 SDK och Nexus 5 och Nexus 7 förhandsvisningsbilder, tänkte vi att ge en anledning att göra din väntande rimlig. Vi laddade ner Nexus Preview -bilden och extraherade filerna för att ge dig en slip -topp i Lollipop Android. Vi samlade bakgrundsbilder och ljudfiler som vi kan hitta i förhandsvisningsbilden för dina enheter. Ljudfilerna är fantastiska med de nya anmälningstonerna och ringsignalerna, men vi har blandade känslor med bakgrundsbilderna.

De flesta av bakgrundsbilderna är extremt bra, särskilt 3D -återgivningarna och abstrakta bakgrundsbilder, men vi hittade några tapeter som verkar för Google Earth -bilderna i landskapet. Vi är inte säkert säkra på Google Earth Renders, men vi hoppas att Google har inkluderat dem av någon speciell anledning. Hur som helst, du kan hitta alla Android Lollipop -tapeter och ljudfiler från nedladdningslänkarna nedan:

Ladda ner Android Lollipop Stock Wallpapers [Mirror Link]

Ladda ner filerna och smaka på den sötaste klubban innan den slutliga utgåvan på din enhet. Berätta dina åsikter om dessa i kommentarerna nedan.

Läs nästa
Ladda ner Xiaomi Redmi Go Wallpapers