Ladda ner LG G5 Stock Wallpapers såväl som online tapeter

på DroidViews, vi har en stor samling lager tapeter från olika smartphones av olika OEM -tillverkare. Även om det verkligen är omöjligt att dela bakgrundsbilder från alla nya smartphones som verkar ganska ofta, försöker vi vårt bästa för att fungera bakgrundsbilderna från några många framstående märken.

Med uppslaget av MWC -evenemanget i Barcelona den här månaden bevittnade vi en mängd nya prylar som lanserades. Några av dem har till och med släppts. LG G5 är den aktuella iterationen av tillverkarens flaggskepp. Enheten har redan avslöjats men LG har ännu inte avslöjat när den här telefonen kommer att träffa marknaden. Gadgeten ökade en hel del väsen och nyfikenhet bland de tekniska älskarna sedan dess revolutionära moduldesign.

Som en flaggskeppssmartphone har LG G5 det allra bästa av vad dess tillverkare kan erbjuda. På hårdvarusidan har LG G5 en 5,3 tum IPS LCD-skärm med 1440 x 2560 pixlar upplösning, Qualcomm Snapdragon 820 chipset, 3/4 GB RAM, 16 MP bak samt 8 MP bakre kamsensorer, avtagbar Li-ion 2800 Mah -batteri och mer. På programvarans applikationssida levereras telefonen med Android OS, v6.0.1 (Marshmallow) kryddad med LG Optimus UX 5.0 UI.

LG G5 kanske inte erbjuds från och med nu, men lagerbakgrunderna som inkluderar denna gadget har redan läckt ut. Idag har vi alla 21 tapeter från telefonen för dig att dela. Det finns 21 helt nya tapeter i den anslutna zip -data nedan. När de är i quad HD högkvalitativ bakgrundsbilder är tunga i storlek (2560 x 2560 pixlar). Du kan snabbt ta tag i bakgrundsbilderna genom att klicka på nedladdningslänken nedan.

Ladda ner LG G5 Stock Wallpapers

LG-G5-Stock-Wallpapers.zip

LG-G5-Stock-Walls.zip | Spegel

Ladda ner LG G5 online tapeter

LG-G5Live-Wallpaper.zip

Detta är ett blinkbart dragkedja som innehåller 3 onlinebakgrund och kan blinkas på rotade prylar med CWM eller TWRP -återhämtning.

Njut av bakgrundsbilderna! För många fler tapeter, kommer inte inte komma ihåg att ta en utflykt av vår tapetavsnitt.