Plocka upp denna snabba trådlösa laddare för bara $ 10 samt spara praktiskt taget 50% när du gör

Amazon säljer Aukey 10W snabb trådlös laddare för bara $ 10 när du går in i en speciell diskonteringsräntekod. Förutom att du verkligen bör dra nytta av det medan det fortfarande finns. Vanligtvis skulle denna laddare erbjuda för cirka 18 dollar, vilket redan är ett ganska utmärkt pris. Men $ 10? Du borde praktiskt känna dig dålig när du väljer den här saken till det priset!

Vi är inte säkra på hur länge den här diskonteringsräntekoden kommer att fungera så se till att det här medan det fortfarande är bra. Vi skulle inte vilja att någon ska missa detta erbjudande om det är möjligt!

Så vad gör denna trådlösa laddare så speciell? Till att börja med finns det sanningen att den kommer att betala kompatibla Android -telefoner på 10W, vilket är så snabbt som trådlös innovation går bäst nu. Då är det sanningen att den kommer att betala din samtida iPhone till 7.5W, vilket återigen är så snabbt som möjligt. Så oavsett vad du plonkar ner på den här saken kommer du att vara säker på att den debiteras så snabbt som möjligt.

Laddningspucken är en mjuk TPU -yta som inte kommer att ha din telefon att röra sig, även om den vibrerar när du laddar. Det ser också ut delen tack vare en snygg metallremsa som går runt på utsidan. Förutom att det kanske bara är oss, men vi är betydelsefulla fans av Aukeys grejer ändå. Om vi ​​ser att deras produkter erbjuds billigt, tar vi märke till det. Förutom med en 2-årig garanti såväl som 45 dagar efter att det är pengar-back, vad är det inte att gilla?

Om du lägger detta köp, se till att gå in i den speciella diskonteringsräntekoden när du inspekterar, skulle du bli imponerad exakt hur enkelt det är att glömma!

Köp: Aukey 10W Snabb trådlös laddare från Amazon: $ 10 med kod BT8LFPDX | Originalpris: $ 18

Du kanske också vill inspektera:

Kontrollera för Windows Alternativ: Exakt hur man använder Ra1NUSB för iOS 13.3 Jailbreak

Nedladdning: iOS 13.3 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering samt iPados 13.3 för kompatibla enheter

Nedladdning: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA -profil, IPSW -länkar släppta för iPhone samt iPad

Nedgradera iOS 13.3 till iOS 13.2.3 För checkra1n jailbreak, så här

Jailbreak iOS 13.3 Med checkra1n, här är exakt hur [guide]

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 På iPhone 11, 11 Pro Max, XS, mycket mer med ny TFP0 -exploit kommer snart att vara möjlig att vara möjlig

iOS 13/ 13.2.2 JAILBREAK Tweaks Kompatibilitetslista för checkra1n

Apple View ECG App Hack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.