Apple: ‘Om det inte är en iPhone, är det inte en iPhone’ [Videos]

Apple har just släppt två helt nya TV -annonser för iPhone som säger ‘Om det inte är en iPhone, är det inte en iPhone.’ Annonserna , som är tillgängliga för att se idealiska nu, har rätt “älskade” och “hårdvara och programvara.”

Den första videon, med titeln “Loved”, är en energisk skapelse som börjar med ett väckande backspår och nästan omedelbart sparkar in med en kraftfull voiceover som introducerar iPhone. Voiceover förklarar att iPhone “kommer med något annat”, med hänvisning till det faktum att 99% av dem som äger en iPhone “älskar” sin iPhone. Genom att bläddra igenom en massiv mosaik av iPhone 6, visar annonsen att enheten används för olika saker – som FaceTime -samtal, mediemeddelanden, fångar HD -video och till och med distribuera den udda emoji här och där.

Den andra videon, kallad ‘Hardware & Software’, är ett trettio sekunders klipp som fokuserar på det faktum att Apple designar både hårdvaran och programvaran för att arbeta harmoniskt tillsammans. Videon är väldigt förenklad men gör ett fantastiskt jobb med att komma över mantraet att “hårdvarudelen gör det bästa av programvarudelen, och programvarudelen gör det bästa av hårdvarudelen.” Ett mycket grundläggande koncept men som användare ofta inte uppskattar. ”När du designar hela telefonen fungerar alla delar tillsammans som en fantastisk del”. Ett mycket enkelt, logiskt men mycket kraftfullt meddelande som sätter iPhone förutom tävlingen.

Båda videorna varar under en varaktighet av trettio sekunder och loggar av med taglinjen “Om det inte är en iPhone, är det inte en iPhone”, vilket är en hyllning till Apples tidigare “Om du inte har en iPhone, gör du det inte Ha en iPhone -kampanj som var så populär för några år tillbaka när iPhone 4 knackade runt.

När vi går närmare ett tillkännagivande som rör nästa generations iPhone ser det ut som att Apple rusar upp sin marknadsföringstillverkare i ett försök att rensa lager av äldre och nuvarande generationens enheter.

Kolla in både TV -annonser som vi har inbäddat nedan och låt oss veta vad du tycker om dem i kommentarsavsnittet.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.