En annan rapport föreslår att AirPods 3 kommer att tillkännages vid Apples “Unleashed” -händelse

-analytiker Dan Ives har delat en investerare med Wedbush som beskriver sin tro på att måndagens virtuella Apple -evenemang kommer att handla mycket mer än bara nya MacBooks. Enligt den noten är Apple också redo att introducera de nya tredje generationens AirPods komplett med en moderniserad produktdesign.

Många kommer att ställa in Apples evenemang på måndag som vill lära sig mycket mer om de helt nya 14-tums och 16-tums MacBook Pro-modeller som förväntas.

Andra kommer emellertid att vara där för det “en mycket mer sak” -momentet eller för att faktiskt se vad Apple kan introducera eller tillkännage som är lite mer billigare än en $ 1200+ MacBook. Om Dan Ives ska tro, kan de helt nya tredje generationens AirPods vara minst en av dessa ytterligare tillkännagivanden.

Enligt den tidigare spekulationen anser Ives att AirPods 3 kan innehålla en mycket liknande design som för närvarande med den mycket dyrare AirPods Pro. Även om designen kommer att vara liknande tros man att AirPods 3 kommer att komma utan den aktiva brusavbrottsfunktionen som gör Pro -modellerna mycket dyrare men att de kommer att ha förbättrat ljudkvaliteten jämfört med tidigare modeller och några andra anmärkningsvärda funktioner som utvecklas till frestar konsumenterna att spendera, spendera, spendera!

Enligt omfattande leveranskedjekontroller är de nya AirPods 3 utformade, konstruerade, tillverkade av Apples partners och är i huvudsak redo att rulla ut genom dörren. Om så är fallet, är det ganska mycket givet att Apple kommer att inkludera de nya AirPods i nästa veckas tillkännagivanden.

Apple uppdaterade senast Standard AirPods Range tillbaka i mars 2019 med lanseringen av den nuvarande andra generationens modell. Dessa AirPods kan köpas bäst med ett trådlöst laddningsfall för $ 199,00 eller utan ett trådlöst laddningsfall för $ 159,00.

Prissättningen för AirPods 3 är för närvarande okänd men de smarta pengarna är på Apple och håller samma prisstruktur för att hålla produkten konkurrenskraftig prissatt med konkurrerande produkter, av vilka några faktiskt erbjuder funktionalitet som liknar AirPods Pro.

(VIA: MacRumors)

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner Windows 11 Pro ISO -fil utan produkt som är nödvändig från Microsoft

Force Download Windows 11 helt gratis uppgradering bäst nu, här är hur [handledning]

Hur man installerar Windows 11 på en Mac med Boot Camp idag

Ladda ner Windows 11 -installationsassistent för din dator

Hur man uppgraderar till Windows 11 från Windows 10 gratis

Hur man skapar startbara Windows 11 USB -flashenhet [Guide]

Nedladdning: iOS 15.0.2 IPSW -länkar, OTA -profilfil tillsammans med iPados 15.0.2 ut nu

Jailbreak iOS 15.0.2 på iPhone och iPad -statusuppdatering

Hur man installerar MacOS 12 Monterey Hackintosh på PC [Guide]

Bästa iPhone 13, 13 Pro härdade glasskärmsskydd tillgängliga idag [lista]

Bästa iPhone 13, Pro Max 20W USB-C-laddare [Lista]

Topp iPhone 13 Pro Max Screen Protectors tillgängliga att köpa [lista]

Bästa iPhone 13 / Pro -fall för skydd tillgängligt bäst nu

Hur man fixar Bad iOS 15 Batterilivslängd [Guide]

Apple View ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.