10 Nya iOS 10.2 Jailbreak Tweaks: StoresWitcher, PreorMyfi 2, CCplus, Acapella III och mer

Det är den tiden på veckan igen där vi ger dig några av de nya och uppdaterade jailbreak -tweaks som vi har stött på under de sju sista sju dagar, och som alltid har vi några fantastiska erbjudanden att dela den här veckan.

Nedan hittar du inte färre än tio jailbreak-tweaks som vi tror att du kommer att älska, och de är alla kompatibla med den senaste YALU102 iOS 10-IOS 10.2 Jailbreak så att du kan njuta av dem även om du är i framkant av vad som kan vara jailbroken.

Den här gången har vi tweaks som ger ett snabbare sätt att växla mellan App Store -konton, haptisk feedback för musikkontroller, en modifiering för urklippshistorik, en annan för att sätta prioriteringen av sparade WiFi -hotspots och många fler. Som alltid har vi priset och förvaret för varje modifiering som nämns bredvid dess namn också för din bekvämlighet.

Så nu när vi har fått er alla upphetsade, borde vi verkligen hoppa rätt, borde vi inte?

StoresWitcher (BigBoss, $ 0,99)

I vår arbetslinje befinner vi oss vanligtvis mellan App Store -konton, och det kan vara en verklig smärta. Med StoresWitcher är det snabbt och smärtfritt. Apple, vänligen notera.

CCPlus (BigBoss, gratis)

Apple gjorde ett stort jobb med Control Center förra gången, men det kunde alltid göra med en gran upp. CCPlus låter dig göra det, och vissa, allt gratis. För mer om tweak, kolla in: CCPLUS för iOS 10 låter dig anpassa utseendet och känslan av kontrollcentret.

Pasithea 2 (BigBoss, $ 1,99)

Att kopiera och klistra på iOS är bra, men en ordentlig urklippshistoria är ett tillägg vi skulle älska. Pasithea 2 är den urklippshistoriken.

Acapella III (BigBoss, $ 2,99)

Med Acapella III kan du ta Stock iOS -musikkontroller och vända dem upp till 11. Anpassningsfans hade aldrig så bra.

Dragmedown (BigBoss, $ 1,99)

Har du alltid velat dra applikationskort nedåt när du är i multitasking -gränssnittet? Nu kan du, allt när du anpassar vad den åtgärden gör med den här nya multitasking -omkopplaren.

Harpa (BigBoss, gratis)

Få en praktisk skiva haptisk feedback när du interagerar med iOS -musikkontrollerna.

PreorMyfi 2 (BigBoss, gratis)

Slutligen kan användare äntligen ändra prioriteringen vid vilken iOS ansluter till enskilda WiFi -nätverk, precis som på Mac.

Shotbanner 10 (BigBoss, gratis)

En enkel modifiering som visar en interaktiv anmälan när en skärmdump tas.

ICEGTU PRO för iOS 10 (BigBoss, $ 2,50)

Nu uppdaterad för iOS 10, denna modifiering låter dig ställa in iOS för att ta ett foto med den framåtvända kameran när enhetens stift anges fel på låsskärmen, plus flera ytterligare stöldfunktioner.

Temporal (BigBoss, $ 1,15)

Få en världsklocka direkt på din låsskärm. Du behöver inte låsa upp din iPhone bara för att se vilken tid det är i Cupertino.

Du kanske också vill kolla in:

Vad är Cydia Extender? [Allt du behöver veta]

Fixa http-win.cpp: 158 Cydia Impactor Error på Windows för iOS 10.2 Jailbreak, här är hur

Jailbreak iOS 10.2.1 / 10.3 för iPhone och iPad [Senaste statusuppdatering]

Ladda ner AeroTV -appen IPA på iOS 10 utan jailbreak

iOS 11 beta -nedladdning, rykten, funktioner, släppdatum [allt vi vet hittills]

Google Play Store Apk Download Link [Senaste versionuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.