Ladda ner Tecno Camon i2 Stock Wallpapers

Tecno, den Hong Kong-baserade smarttelefontillverkaren, har meddelat sin mest nuvarande med i Tecno Camon-serien. Denna smartphone heter Tecno Camon i2 såväl som smarttelefonen erbjuds på marknaderna runt om i världen. Tecno Camon i2 innehåller ett hack i den övre delen av sin skärm. Smarttelefonen har också en dubbel cam -inställning på baksidan.

Tecno Camon i2 -specifikationer

Låt oss nu prata om specifikationerna för Tecno Camon i2. Smarttelefonen har en 6,2 ″ pekskärm med ett hack, som påpekades tidigare. Tecno Camon i2 har ett pixelförhållande på 19: 9 med en upplösning på 720 x 1520 pixlar. Smarttelefonen drivs av en fyrkärnig processor klockad vid 2GHz tillsammans med 3 GB RAM.

När det gäller den dubbla kaminställningen på baksidan har Tecno Camon i2 en 13MP + 2MP CAM -installation på baksidan. På framsidan finns en ännu mäktig 16MP-snapper. Gadgeten har en respektabel batterikapacitet på 3750 mAh. Dessutom kör smarttelefonen på Android 8.1 Oreo samt en uppgradering till Android 9.0 Pie är på korten.

Ladda ner tecno camon i2 lager tapeter

Tecno tillkännagav introduktionen av sin Camon i2 i Indien såväl som runt om i världen tidigare förra månaden. Med tanke på att gadgeten har erbjudits tillgängligt för försäljning på de marknader där den har lanserats. Vi är glada över att avslöja att lagerbakgrunderna från gadgeten nu erbjuds oss. Det går utan att säga att vi delar dem med dig idealiska bort.

Lagerbakgrunderna från Tecno Camon i2 är relativt stora i antal. Det finns 16 lager tapeter på enheten för att vara exakt. Många av bakgrundsbilderna är abstrakta till sin natur, skapad av Tecno för det är Camon i2. Upplösningen för dessa bakgrundsbilder är 720 x 1520 pixlar såväl som den matchar enhetens upplösning.

Nu kan du också få dessa bakgrundsbilder på din smartphone. Det finns två metoder för att få dessa bakgrundsbilder på din smartphone. Den allra första tekniken är att ladda ner dem från galleriet anslutet nedan, en efter en. Den andra tekniken är genom att ladda ner zip -data som är anslutna i avsnittet Download Link nedan. Fördelen med att ladda ner hela zip -data är att du kommer att ha alla bakgrundsbilder i originalupplösning såväl som på ett ställe.

Nedladdningslänk

Tecno-camon-i2-stock-wallpapers.zip

Ladda ner tusentals lager tapeter

Rekommenderade bakgrundsbilder

Nokia x5 2018 lager tapeter

Vivo Nex Stock Wallpapers (16 FHD+ tapeter)

Realme 2 Pro såväl som Realme 2 Stock Wallpapers