Berika din Facebook -upplevelse med Metal för Facebook

Facebook är den många använda sociala nätverksplattformen i världen. Med många aktiva användare från mobilplattformen. Android -applikationen från Facebook fungerar bra för många enheter men misslyckas med att imponera användarna med låga ändenheter. Facebooks applikation är tung och bromsar några enheter, det tappar också ditt batteri snabbt. Om du känner att detsamma händer med din enhet när du använder Facebook -applikation, är det dags att byta den med metall för Facebook.

Metal för Facebook är ett alternativ för Facebooks Android -applikation. Det är en lätt applikation som laddar din Facebook matar mycket snabbare än den ursprungliga appen. Metal för Facbook är baserad på öppen källkod Tinfoil för Facebook så att du inte behöver oroa dig för din integritet. Det kör Facebook i ett omslag, dvs när du stänger applikationen kommer din enhet inte att ha tillgång till ditt Facebook -konto. Här är några mycket mer spännande funktioner i appen:

Funktioner

Materiallok

Lätt app med applikationsstorlek under 2 MB.

Teman: Använd Facebook: s standardblått tema eller det mörka temat som erbjuds av Metal. Det har också ett vitt, platt och fantastiskt tema.

Metal Bar + Metal överallt: Metal Bar är en ihållande anmälan som har genvägar för att öppna ditt Facebook -flöde snabbt i popup -fönstret över alla andra applikationer, det har också genvägar för att öppna meddelanden och meddelanden om ditt Facebook -konto.

Blockbilder: Du har möjlighet att blockera bilder för att spara tid och bandbredd

Skärmdumpar

Jag hittade metall för Facebook snabbare än den ursprungliga Facebooks app. Metal överallt låter dig komma åt Facebook -flöde eller aviseringar på nolltid, vilket möjliggör snabbare växling mellan Facebook och någon annan applikation. Blockering av bilder -funktioner kommer också användbara för att spara min tid och data när jag är på mobilnätverk. Alternativet med mörkt tema lindrar dina ögon när du använder Facebook på natten när lamporna är släckta. Sammantaget är det ett bra alternativ för att komma åt Facebook på din Android -enhet.

Testa den här alternativa applikationen för Facebook på din Android -enhet och låt oss veta din upplevelse med den i kommentarerna nedan.

[GooglePlay URL = ””]