Persistentassistant låter dig ha en ständig konversation med Siri

Har du någonsin känt att du är i en omständighet utan vinst när du försöker ha en konversation med Siri? När allt kommer omkring, annonserar Apple sin digitala assistent som “intelligent”, men tänker på att du måste berätta för henne/honom/det när du vill prata verkar det inte som om det är möjliggjort hela tiden för mig. För dem som undrar vad jag talar om, är det motsvarande att ha en rygg och framöver att konversera med Siri.

Vi ska inte längre behöva uppleva i händerna på den okunniga Siri, tack vare iOS -designern Bradley Friedman såväl som hans persistentassistanta modifiering som erbjuds från Jailbreak -butiken, Cydia. Att lägga det ganska fängslande namnet åt sidan, är bunten verkligen en ganska fascinerande och fördelaktig, liksom definitivt något som jag inte har sett gjort tidigare eller ens trodde på. När det gäller att använda Siri för en hel del användare, inklusive mig själv, verkar det ha fallit på Apples sätt, som är att trycka på och hålla husknappen för att åberopa den.

Så vad gör det just det bestående Assistant? Tja, paketet är en av dem som verkligen bara gör en sak, som i det här fallet ser till att Siri förblir vaken under en konversation eller med andra ord; Att se till att den digitala assistenten förblir “kvarstår”. När modifieringen är aktiverad kommer Siri att förbli praktisk och varna från det allra första ögonblicket som individen åberopar assistenten fram till den tid den avskedas från synen eller avbryts genom att trycka på House -knappen. I en aktieinstallation av iOS är detta inte fallet, liksom även efter att Siri har uppmanats, upptäcker individer sig att de måste knacka på Siri -knappen när de vill fråga eller berätta något.

Jag menar att den äkta fördelen med den bestående Assistant Modify är att möjliggöra det som känns som en äkta konversation att flyta mellan Siri såväl som användaren, vilket indikerar att när Apples utveckling slutar prata, börjar det snabbt lyssna för användarens röstinteraktion – precis som den måste vara i all ärlighet. Efter installationen lägger PersistantAssistant inte husskärmen med någon typ av extra ikoner inkluderar dock en grundläggande valpanel med inställningsapplikationen. Individer kommer att ha förmågan att växla modifiera eller på av, något som alla mobila underlagserbjudanden måste ha enligt min mening.

PersistantAssistant erbjuds som en gratis nedladdning av avgift från Cydia samt behöver en SIRI -kapabel gadget med iOS 5 eller högre installerad.

Se till att inspektera vårt iPhone Apps Gallery samt iPad Apps Gallery för att kolla in mycket fler appar för din iPhone, iPad samt iPod Touch.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.