Exportera Spotify-spellistor och importera till Apple Music det enkla sättet med stämpel

Apple Music är här, och bedömer efter upptaget av iOS 8.4 och det uppskattade antalet tre månaders gratis försök som Apple kommer att behöva ta itu med, det Det verkar som om det är här för att inte bara stanna utan också störa musikströmningsindustrin. Användare kommer sannolikt att flytta från andra tjänster, till exempel Spotify, och nu, tack vare en användbar liten AppleScript -app som heter Stamp, finns det nu ett ganska respektabelt sätt att exportera spellistor från Spotify och importera dem till Apple Music.

Steg 1: Ladda ner och installera Stamp -appen från: Stamp.Hern.AS. Om du kör från en plats på din dator kan det behövas för att idealiskt klicka på appfilen och välj ‘Öppna’ för att kringgå säkerhetsinställningar för appar som laddas ner från källor som OS X inte känner igen. Alternativt kan du gå vidare till systempreferenser> Säkerhet och integritet och manuellt tillåta appar från opålitliga källor att köras på din Mac.

Steg 2: Stämpel har två huvudalternativ: importera låtar från en medföljande .csv -fil eller importerar direkt från Spotify med befintliga inloggningsuppgifter. Välj alternativet “Importera låtar direkt från Spotify”.

Steg 3: Appen kommer nu att kräva att du matar in dina Spotify -referenser. Du kan antingen logga in med ditt Facebook -konto eller genom att direkt använda ditt användarnamn.

Steg 4: Vänta på att Stamp ska söka igenom det medföljande Spotify -kontot. En ny appöverlägg kommer att leverera en lista över innehållet som det kunde dra från Spotify.

Steg 5: Välj önskat innehåll från listan och välj knappen “Analys”.

Steg 6: Så länge iTunes är öppen och inloggad, och ett Apple Music -konto skapas kommer Stamp -appen att göra det tunga lyftet, analysera och lägga till låtarna i ditt Apple Music Library.

Den gratis versionen av Stamp är begränsad till att analysera 10 låtar per session. Om du vill välja ett obegränsat antal låtar som ska analyseras per session, måste du stubba ut € 5.

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 8.4 Slutliga IPSW -länkar för iPhone och iPad

Apple Music and Beats 1 Hands-On and Walkthrough [Video]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.