Hacking tillsammans två butik dammsugare

Tyvärr är resultatet av hacking tillsammans två butik dammsugare är inte en dubbelkraftmontrity. Det här är verkligen historien om att integrera skadade såväl som substandard-delar till en användbar maskin. Folket på Shackspace har ursprungligen fått ett prisvärt affärsvakuum vars motor gav upp spökmetoden också snabbt. Bytet hade bara en liten behållare för skräp. Så de gjorde vad någon typ av grupp hackerspace medlemmar skulle liksom integrerade de två.

Eftersom de ville använda det voluminösa höljet från det skadade vakuumet var det allra första tjänsten att eliminera den döda motoraggregatet. Snabbt arbete gjordes av detta genom att smälta bort plasten med användning av ett gammalt lödstryk. Motorns montering från den lilla tillverkaren monterades sedan på plats med skruvar, såväl som förseglade med caulk. Det fungerade nu, tack vare de räddade slangarna samt tillbehör från andra långvariga dammsugare.

Men ett tröttsamt hack det här kan ha varit om de stannade där. Teamet lade till ett vägguttag till toppen, liksom dekorerade odjuret med RGB-lampor som drivs från en väggvägg (därmed det extra vägguttaget). Det kan dubbla som ett humörljus när det inte används.

[Tack momo]