XCENTZ XDYNAMO SOLO 45W USB-C-laddare kan snabbt ladda iPhone, iPad, MacBook för $ 26 jämfört med $ 50 Apple-laddningar för sin 30W-variant [Review]

Här är vår Xcentz Xdynamo Solo 1-Port 45W USB-C WALL-laddare Granskning som kan ladda din iPhone, iPad och MacBook för bara $ 26.

Oavsett var du befinner dig i världen är det mycket troligt att din smartphone har en daglig inverkan på ditt liv. Din smartphone kan vara en integrerad del av ditt professionella arbetsflöde tack vare appar som Slack. Du kan vara ett socialt medieinflytande och därför behöver ständig tillgång till Instagram, Snapchat eller Tik Tok.

Du kan bara vara någon som ofta älskar att hålla sig à jour med nyheterna eller ha ett komplicerat banksystem som kräver tillgång till en mängd bankappar. Oavsett dina egna personliga krav får du ingen glädje från din enhet om batteriet är dött.

Batteritillverkare vill ständigt försöka göra batterier mindre men med högre kapacitet. I slutändan, när företag utformar en enhet, finns det ett avvägningskrav genom att för att hålla enheten så liten och smal som möjligt, kommer de att behöva hålla batteriet litet, vilket vanligtvis innebär att offra kapacitet till förmån för storleken.

Tack och lov, så länge den avvägningen finns, kommer det att finnas företag som Xcentz som ständigt försöker driva gränserna för vad som är möjligt med att ladda teknik. Om du inte kan få ett större batteri är det näst bästa saken snabb, effektiv och säker laddning, eller hur? Om Xcentz Xdynamo Solo 45W USB-C Wall Charger är något att gå förbi, så håller vi med!

Om du planerar att köpa en ny laddningsprodukt, ska du ha XCENTZ XDynamo Solo 45W USB-C Wall Charger högst upp i den shoppinglistan? Låt oss ta en titt bakom marknadsföringsjazzen och ta reda på det.

Storlek

Bisarrt bedöms inte längre produkter som enbart bedöms på deras förmåga att effektivt ladda en enhet. Som konsumenter vill vi ständigt mer och förvänta oss mer av hårdvaran som vi köper. När det gäller väggladdare vill vi ha snabb och effektiv laddning men vi vill ha det så litet och kompakt som möjligt. Vi vill att det ska vara så mångsidigt, flexibelt och lika oförutsägbart som våra liv är. Denna Xdynamo är en imponerande 25% mindre än Apples egen 60W MacBook Pro Charger, som är en imponerande metrisk, oavsett hur du ser på det.

För att vinna ytterligare Brownie-poäng från ett portabilitetsperspektiv erbjuder Xcentz Xdynamo Solo en hopfällbar plug-design som gör den perfekt för att glida in i en resväska eller packa bort i en ficka för att resa kort. Åh, och det väger bara 4,2 ojämn.

Enhetskompatibilitet

Vi vet att det är reseklar, men kommer du att behöva ta med andra laddare med dig för att bekämpa det faktum att det här är en en-trick ponny? Det korta svaret på det är “definitivt inte.” Liksom de flesta väggladdare i dag är detta ett kraftleveransbaserat laddningssystem som erbjuder universell kompatibilitet med bärbara datorer, smartphones, surfplattor, bärbara spelsystem och i stort sett allt annat du vill ladda. Om det är USB-C-baserat är du ganska mycket bra att gå med höghastighetsladdning.

Om vi ​​faller tillbaka till den officiella marknadsföringsspiel bara en sekund, ser du att det erbjuder kompatibilitet med bärbara datorer som MacBook Pro, Dell XPS, Huawei MateBook och mer. Det stöder iPad Pro, Nintendo Switch och till och med Apple, Samsung, Google och LG -smartphones. 45W PD USB-C-utgången är verkligen universell.

Laddningsfunktioner

Denna produkt levereras med avladdning av kraftleverans och universell kompatibilitet, vilket innebär att dess laddningsfunktioner är där uppe med de bästa. Intressant nog är många konsumenter glada att använda den tillverkare som levereras laddningsutrustning som följer med deras smartphone lyckligt omedvetna om att de kan och borde kräva mer. Det är möjligt att ladda din iPhone med effektivare laddning än vad Apple ger dig till exempel. Så varför ska du bli begränsad när du inte behöver vara, och när du kan låsa upp den verkliga laddningspotentialen för din enhet med vad är ett relativt litet utlägg från ett ekonomiskt perspektiv?

Ska du få en?

Om du reser ofta, vill få maximalt från din enhet ur ett laddningsperspektiv och vill ha förbättrad säkerhet och fredspeace via mekanismer som brandsäkra material och skydd mot överhettning, är svaret ett rungande ja. På bara $ 25,99 är dess 45W -natur högre än de flesta av tävlingen, säkert Apples som tar ut $ 50 för 30W -variant, och säkert bättre än Xcentz tidigare erbjudande, och det kommer i huvudsak att vara en enda laddningsenhet för all din teknik. Det är en prisvärd win-win-situation.

Köp: XCENTZ 45W USB-C PD Fast Charger för MacBook, iPhone, iPad, Android, mer [White]: $ 25.99

Köp: XCENTZ 45W USB-C PD Fast Charger för MacBook, iPhone, iPad, Android, mer [svart]: $ 25.99

Du kanske också vill kolla in:

Checkra1n för Windows Alternativ: Hur tnull