Android Style Unlock-skärmmönster för Jailbroken iPhone

iPhone samt iPod Touch-individer måste för närvarande skjutas in samt gå in i ett lösenord (om det är aktiverat) vid köp för att låsa upp enheten. Men nu kan du också låsa upp din föredragna enhet precis som den metod du gör på en Android -telefon som Droid samt Nexus One. För det senare måste du länka 9 punkter i någon anpassad specificerad metod för att låsa upp din telefon.

Androidlock för iPhone: iPhone 3Gs till vänster, Nexus en till höger.

Androidlock är en ny app som just har släppts på Cydia såväl som rock såväl som den ger denna Android -stil som låser upp till iPhone såväl som iPod Touch. Den kommer att konvertera din iPhone -låsskärm till en Android 2.1 -utformad som upptäcktes på Droid såväl som Nexus One. Du måste gå med i prickarna i det personliga mönstret som du har ställt in för att låsa upp enheten.

Du kommer att kräva att du har en jailbroken iPhone att köpa för att ställa in Androidlock. Följ anvisningarna som publiceras här för att allra första jailbreak din iPhone (om du inte redan har gjort det) så att du sedan ställer in den.

Androidlock erbjuds på Cydia för helt gratis i Zmaster samt BigBoss -förvaret. Om du har dessa repor installerat, bara bläddra efter “Androidlock” i Cydia samt ställa in det. När du har installerat appen, gå till Inställningar -> Androidlock för att ställa in mönstret. Den behöver 4 eller mycket fler prickar som ska användas. Inaktivera din iPhone LocksCreen -lösenordsuppsättning om du inte vill bli begärd att ange PASS -kod två gånger.

Du kanske också vill inspektera:

iPhone som kör Android. ungefär.

Motorola Droid Lock Screen Style för iPhone

HTC Sense UI -stil för iPhone såväl som iPod Touch

Du kan följa oss på Twitter eller gå med i vår Facebook -fan för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste iPhone samt Android -utgåvor.