Läckt iPhone 6 Schematik Föreslå gadget med en större än 5-tums skärm [bild]

Nytt skydd av iPhone 6 slår blogosfären på vardaglig basis nu, liksom i det senaste, vi kan ha hittat den Scheman för den kommande enheten. Intressant nog kastar dimensionerna markerade på ritningen vad vi hittills har hört till betydande tvivel, med mätningarna som uppenbarligen pekar på en gadget med en ~ 5-tums skärm.

Fram till nu har det föreslagits att det kommer att finnas två olika specifikationer av iPhone 6-en mindre version som packar en skärm på cirka 4,7 tum, samt en större design med en ~ 5,5-tums panel. Läckan tyder inte bara på att det bara kan finnas en handenhet i horisonten, men konceptet om vilken storlek skärmen kommer att vara är också upp i luften.

NowhereSeSe.fr fick papperet från en kinesisk webbplats, så innan vi så väl föras bort är det avgörande att notera att detta snabbt kan ha förfalskats. Dessutom, även om det är legitimt, finns det inget som säger om detta är den faktiska iPhone 6, eller helt enkelt en gadget som Apple har tänkt på att bygga och därefter skrotas, så för tillfället kommer vi att registrera oss för konceptet Två nya mönster som visas senare i år.

En analytiker har noterat att den större av de två nya iPhones kanske inte träffade detaljhandelsmarknaden i år, samt förutsatt att en 5,5-tums iPhone skulle representera snarare en betydande avvikelse från den nuvarande 4-tums skärmen på iPhone 5S, Det skulle inte vara ovanligt om bara den 4,7-tums designen dök upp senare i år.

Tillverkare inklusive skarpa såväl som LG kommer tydligen att börja göra de nya panelerna för den kommande gadgeten från nästa månad, så när delar läckor börjar dyka upp, måste vi ha ett mycket bättre koncept om vad som finns i butiken.

Precis som situationen med LTE tar Apple alltid sin tid när det gäller att implementera nya funktioner, liksom medan alla marknadens stora OEM har tillhandahållit en phablet -gadget av någon beskrivning, har Tim Cooks verksamhet ännu inte bita. 2014 kan mycket väl vara året som slutligen buckar trenden, liksom med ett antal månader fram till den menade septemberutgivningen, kommer vi definitivt att se massor av läckor, rykten och andra bitar på vägen.

Vi kommer att hålla dig uppdaterad om alla typer av nya såväl som tilltalande iPhone 6-relaterad information, så håll dig uppdaterad!

(Källa: NowhereEleSe.fr [Google Translate])

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.