Scratch-inbyggd skrivbord justerar så att du kan sitta eller stå

förstå att det här skrivbordet utvecklades från början är ganska imponerande. Men de motoriserade benen som höjer såväl som sänker skrivbordet till någon typ av höjd sätter verkligen jobbet över toppen.

Överraskande började detta som ett datorsituationsprojekt. [Loren] uppgraderade sin hårdvara såväl som kunde inte upptäcka en situation som skulle organisera den den metod han tyckte om. Hans skrivbord vid den tiden hade ett glas topp samt han tänkte, varför inte utveckla en ny bas för glaset som skulle dubbla som ett datorväska? Därifrån tog jobbet av som hans bärbara skisser blomstrade till datorrenderingar som mognade i träramen ovan.

Mycket som den bearbetade datorns skrivbord från förra december använder detta motoriserade ben för att ändra skrivbordets höjd. Dessa kostnader om $ 50, liksom han utnyttjade fyra av dem. Om du tänker på bekostnad av att köpa ett skrivbord är den här storleken (som inte skulle ha varit motoriserat) fortfarande inte att bryta banken. Denna bekämpning är nu helt funktionell, men han planerar att lägga till automatiserad hantering av benen vid någon tidpunkt. Vi tror att det innebär att var och en har en individuell justeringskontroll som han vill knyta till en kontroller för att rikta dem alla.