Apple tillkännager evenemanget den 13 oktober ‘hi hastighet’ för iPhone 12 såväl som mer

Vi kanske gör det en månad senare än vi förväntat oss, men vi har nu ett iPhone -evenemang att se framåt såväl som Apple har tillhandahållit oss datumet. 13 oktober är dagen, så få dina kalendrar markerade i enlighet därmed.

Evenemanget i sig kommer att ta plats på Apple Park klockan 10 PDT såväl som det kommer sannolikt att följa exakt samma stil som vi har sett i de senaste evenemangen-en förinspelad video som kommer att strömmas till alla som vill se den .

Så vad förväntar vi oss att se Apple avslöja under evenemanget? Nya iPhones är en given, med två iPhone 12 samt två iPhone 12 Pro -design förväntade. Vi har sett dessa telefoner ryktas till glömska av sent såväl som det inte finns någon hemsk mycket som vi inte redan vet.

Fortfarande, skulle inte en trevlig överraskning vara riktigt fantastisk? Touch -ID utvecklad till Sleep/Wake -knappen har en extern chans, men inget mer,

Vi hör också rykten om att en ny, kraftfullare Apple TV är i verk. Apple anges att vilja driva Apple Arcade Gaming till nästa nivå samt en mer kapabel Apple TV är en enorm del av det. Kommer vi att se det den här månaden? vem vet.

Därefter AirPods Studio; Trådlösa hörlurar som också fungerar för AirPods Pro har ryktats starkt såväl som vi har sett läckta bilder på sent också. Apple har på samma sätt slutat sälja tredjeparts hörlurar i IT-butikerna, vilket tyder på att det har något inkommande.

Nu? Vi lutar oss såväl som att vänta. Alla kommer att utsättas snart nog!

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 14.2 Beta 1 IPSW -länkar, OTA -profildata samt iPados 14.2 Beta 1 släppt

Hur man reparerar dålig iOS 14 Batterilivslängd [Guide]

iOS / iPados 14 Slutkompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Jailbreak iOS 14.0.1 Med Checkra1n 0.11.0, här är hur man gör [guide]

Ladda ner iOS 14.0.1 Slutliga IPSW -länkar, OTA -profildata tillsammans med iPados 14.0.1

Fix iOS 14 -uppdatering begärde fast problem på iPhone och iPad, så här

Fixa iOS 14 Uppskattningstiden Staying Stuck Problem, här är hur

Fixa iOS 14 ota fastnat vid förberedande uppdateringsproblem, här är hur

Hur man nedgraderar iOS 14.0.1 [Tutorial]

Apple Watch ECG App Hack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.